Είναι πολύ πιθανό να έχουμε πάνω από έναν διαδόχους του Game of Thrones στο HBO
News

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε πάνω από έναν διαδόχους του Game of Thrones στο HBO

Μπορεί η 7η σεζόν του Game of Thrones να είναι είναι πολύ φρέσκια στο μυαλό μας και να κοιτάμε πλέον μπροστά για την 8η και τελευταία σεζόν, όμως στο HBO εδώ και αρκετό καιρό έχουν το βλέμμα ακόμα πιο μακριά.

Στη σειρά θα διαδεχθεί ίσως την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία όλων των εποχών.

Ξέρουμε εδώ και αρκετούς μήνες ότι τέσσερα σενάρια βρίσκονται στη διαδικασία της δημιουργίας και ένα από αυτά θα επιλεγεί για να προχωρήσει σε παραγωγή.

Σενάρια βασισμένα φυσικά στις ιστορίες του George Martin και στην τεράστια μυθολογία του Γουέστερος.

Πλέον είναι επίσημο ότι άλλη μία ιστορία βρίσκεται στα σκαριά (η πέμπτη δηλαδή) και μάλιστα με τον Bryan Cogman να την υπογράφει. Ο Cogman είναι βασικός στέλεχος της παραγωγής του Game of Thrones και βασικός συνεργάτης των δημιουργών David Benioff και D.B Weiss που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έχουν καμία εμπλοκή στα πρότζεκτ.

Σε ποστάρισμα του στο Facebook, ο Geroge Martin αφού επιβεβαίωσε τη νέα αυτή εξέλιξη, τόνισε ότι θα συνεργαστεί άμεσα με τον Cogman για την ιστορία και είπε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα.

Αρχικά τόνισε ότι και αυτή η ιστορία θα εξελίσσεται πριν από τα όσα βλέπουμε στο Game of Thrones και χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες ανέφερε ότι θα είναι για ένα κομμάτι της ιστορίας που θα ενθουσιάσει τους φίλους του A song of Ice and Fire.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε ο Martin, είναι ότι δεν αποκλείεται να δούμε τελικά παραπάνω από μία σειρές να παίρνουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν. Όχι όλες μαζί, αλλά η μία μετά την άλλη.

«Μπορεί δύο ή και τρεις σειρές να φτάσουν στο σημείο του πιλότου, με τη μία να προχωράει για το 2019 ή το 2020 και τις άλλες αργότερα. Αλλά ίσως δεν θα πρέπει να κάνω υποθέσεις γιατί ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα»

Αυτό που δεν είπε ο Martin είναι αν έχουμε καμία εξέλιξη με το έκτο βιβλίο που ακόμα το περιμένουμε, αλλά καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ