«Αυτό μοιάζει να είναι το τελευταίο άλμπουμ των Rammstein»
News

«Αυτό μοιάζει να είναι το τελευταίο άλμπουμ των Rammstein»

Εδώ και καιρό οι Rammstein ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, που θα είναι το πρώτο μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχει βέβαια καμία περίπτωση να ακούσουμε τη νέα τους δουλειά σύντομα και ο κιθαρίστας τους, Richard Kruspe, δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί δεν αποκλείεται αυτή να είναι η τελευταία τους δουλειά.

«Ήμουν πολύ διστακτικός στο ενδεχόμενο να μπούμε ξανά στο στούντιο γιατί την προηγούμενη φορά που το κάναμε σχεδόν διαλυθήκαμε. Έτσι συμφωνήσαμε να επιστρέψουμε χωρίς πίεση και απλά να δοκιμάσουμε να γράψουμε πέντε τραγούδια. Δύο χρόνια μετά καταλήξαμε να έχουμε είκοσι ιδέες και όλα μοιάζουν πολύ οργανικά, σαν να βρήκαμε ξανά τον αρχικό μας ενθουσιασμό. Αυτή την εποχή προσπαθούμε να βρούμε νέα ομάδα για την παραγωγή. Δουλέψαμε με τον ίδιο παραγωγό για έξι άλμπουμ και ήταν καιρός για μία αλλαγή. Νιώθω για κάποιο λόγο ότι αυτό είναι τ τελευταίο μας άλμπουμ. Έτσι πρέπει να δώσουμε το 200% για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Κλείνοντας, ο Richard Kruspe, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με όσα έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους και ελπίζει να αρχίσουν τις ηχογραφήσεις στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: