To Game of Thrones θα γυρίσει πολλά διαφορετικά φινάλε για να αποφύγει τις διαρροές
News

To Game of Thrones θα γυρίσει πολλά διαφορετικά φινάλε για να αποφύγει τις διαρροές

Το HBO την πάτησε φέτος όταν είδε δύο επεισόδια του Game of Thrones να διαρρέουν, ενώ βασικά στοιχεία του σεναρίου είχαν γίνει γνωστά πολλούς μήνες πριν.

Μπαίνοντας λοιπόν στην εποχή που θα αρχίσουν τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν της σειράς, η οποία δεν αναμένεται πριν το 2019, το κανάλι και η παραγωγή θα προχωρήσουν σε έξτρα μέτρα για να αποφύγουν νέες διαρροές.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πρόεδρο προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, αυτό που θα κάνουν είναι να γυρίσουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του φινάλε έτσι ώστε ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές να μην ξέρουν ποια θα επιλεγεί τελικά.

«Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε μία μακροχρόνια σειρά. Έτσι θα γυρίσουν πολλά διαφορετικά φινάλε, αφού κάθε φορά που κάνουμε γυρίσματα υπάρχουν διαρροές. Δεν θα υπάρχει καμία τελικά απάντηση για το ποιο είναι το τέλος μέχρι να προβληθεί στην τηλεόραση» δήλωσε.

Να πούμε εμείς βέβαια ότι το φινάλε του Game of Thrones δεν είναι μια υπόθεση όπως το ποιον σκότωσε ο Νίγκαν στο Walking Dead. Και εκεί οι δημιουργοί είχαν γυρίσει διαφορετικές εκδοχές του θανάτου με όλους τους ηθοποιούς. Τι θα κάνουν δηλαδή; Θα γυρίσουν διαφορετικές μάχες ή ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο σε διαφορετικές εκδοχές; Είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα και δεν είναι απλό να αντιμετωπιστούν με μία διαφορετική σκηνή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ