Η κομμένη σκηνή που θα εξηγούσε καλύτερα τα όσα έγιναν στο Γουίντερφελ στο φινάλε του Game of Thrones
News

Η κομμένη σκηνή που θα εξηγούσε καλύτερα τα όσα έγιναν στο Γουίντερφελ στο φινάλε του Game of Thrones

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Στα επεισόδια που είδαμε μέχρι και το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones, η σχέση της Σάνσα με την Άρυα έμοιαζε να ραγίζει, με τις δυο τους να είναι στο τσακ πριν την τελική σύγκρουση.

Η σκηνή της Σάνσα με τον Μικροδάχτυλο στο ξεκίνημα του φινάλε έδειχνε να μας οδηγεί ακόμα περισσότερο σε αυτή την κατεύθυνση, όμως τα πράγματα πήγαν εντελώς αλλού με τη Σάνσα να τον καταδικάζει σε θάνατο και την Άρυα να τον εκτελεί. Όλα αυτά μετά την πληροφόρηση που παρείχε ο Μπραν που φυσικά μπορεί να δει όλα όσα έχουν συμβεί.

Ο Isaac Hempstead Wright, που υποδύεται τον Μπραν, μίλησε στο Variety και αποκάλυψε ότι είχαν γυρίσει μία σκηνή που εξηγούσε το πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο και έδενε την πλοκή αλλά τελικά οι δημιουργοί της σειράς την έκοψαν.

«Γυρίσαμε μία σκηνή με τη Σάνσα που προφανώς δεν προβλήθηκε ποτέ. Μία μικρή σκηνή με τη Σάνσα να χτυπάει την πόρτα του Μπραν και να του λέει ότι χρειάζεται τη βοήθεια του. Από όσο ξέρω λοιπόν η Σάνσα συνειδητοποιεί ότι έχει στη διάθεση της ένα προσωπικό σύστημα παρακολούθησης, τον Μπραν και θα ήταν καλή ιδέα να το χρησιμοποιήσει. Έτσι πάει στον Μπραν και αυτός της τα λέει όλα».

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το γράμμα του Τζον Σνόου που τα λέει όλα στη Σάνσα!

Έτσι εξηγείται η αντίδραση του Τύριον στο φινάλε του Game of Thrones

Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ