Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones;
News

Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν του Game of Thrones;

Το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones είναι πλέον πίσω μας και το ερώτημα που έχουν τα εκατομμύρια των φανατικών της σειράς, είναι ένα και σαφές.

Πότε θα δούμε την τελευταία σεζόν;

Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει από το HBO και πλέον έχουμε φύγει από τη σταθερά των έξι ετών με τη νέα σεζόν κάθε Απρίλιο. Ήδη φέτος περιμέναμε πάνω από ένα χρόνο για τα επτά επεισόδια που προβλήθηκαν και αυτή τη στιγμή που μιλάμε το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η τελευταία σεζόν να προβληθεί του χρόνου τέτοια εποχή.

Την πρώτη αμφιβολία για το πότε θα προβληθούν τα τελευταία επεισόδια την είχε σπείρει τον Ιούνιο ο διευθυντής προγραμματισμού του ΗΒΟ, Casay Bloys. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε ακόμα και μέχρι το 2019 είχε απαντήσει τα εξής:

«Ναι. Πρέπει πρώτα οι δημιουργοί να γράψουν τα επεισόδια και να φτιάξουν το πρόγραμμα της παραγωγής. Θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα όταν θα έχουν προχωρήσει περισσότερο στο σενάριο»

Οι πληροφορίες λένε ότι το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο, όμως κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν το έχει πάρει ακόμα στα χέρια του.

Σε συνέντευξη του πρόσφατα, ο Nikolaj Coster-Waldau (Τζέιμι), τόνισε ότι η ενημέρωση που είχε για τα γυρίσματα είναι ότι θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, άρχισαν στα τέλη Αυγούστου του 2016 και κράτησαν ως τις αρχές Φεβρουαρίου.Το στάδιο του post-production διήρκεσε περίπου πέντε μήνες.

Τώρα, παρά το γεγονός ότι η τελευταία σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια, οι πληροφορίες λένε ότι όλα τους θα έχουν περίπου τη διάρκεια που είχε το φετινό φινάλε ή και ακόμα παραπάνω. Η παραγωγή έχει λοιπόν μπροστά της έξι «ταινίες» για να ολοκληρώσει τη σειρά και με αυτά τα δεδομένα δεν θεωρείται απίθανο να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2019, ακόμα δηλαδή μέχρι και την εποχή που προβαλλόταν η σειρά στα πρώτα έξι χρόνια της. Την Άνοιξη.

Κάτι τέτοιο δεν είναι μάλιστα ασυνήθιστο αφού το Westworld που προβλήθηκε τη σεζόν που μας πέρασε, δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς, ενώ λογικά στη φετινή θέση του Game of Thrones θα μπει η τρίτη σεζόν του True Detective.

Θα χρειαστεί λοιπόν να κάνουμε πάρα πολύ υπομονή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ