Οι αδελφές Σταρκ κάνουν όλη τη δουλειά στο Game of Thrones και τα δείχνουν σε όλους
Game of thrones

Οι αδελφές Σταρκ κάνουν όλη τη δουλειά στο Game of Thrones και τα δείχνουν σε όλους

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι παίχτες της σειράς κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους για να αντιμετωπίσουν τους White Walkers, οι δύο αδελφές Σταρκ κάνουν εδώ και καιρό το δικό τους παιχνίδι και καθαρίζουν τους εχθρούς τον έναν μετά τον άλλο.

Στο φινάλε της 7ης σεζόν είδαμε τον Μικροδάχτυλο να καταδικάζεται σε θάνατο από τη Σάνσα και να εκτελείται από την Άρυα. Ήταν ο τελευταίος μέχρι σήμερα σε ένα σωρό πτωμάτων που αφήνουν πίσω τους οι δύο αδελφές.

Από τον Ράμσεϊ Μπόλτον πέρυσι, με την Σάνσα να τον κάνει τροφή για τα ίδια του τα σκυλιά και τον Γουόλντερ Φρέι που έπεσε θύμα της Άρυα όπως και το υπόλοιπο σόι του στην αρχή της φετινής σεζόν.



Θυμίζουμε ότι η Σάνσα αν και χωρίς να το ξέρει έπαιξε ρόλο και στον θάνατο του Τζόφρι αφού στο κολιέ της ήταν το δηλητήριο που χρησιμοποίησε η Ολένα, ενώ η Άρυα στην 5η σεζόν σκοτώνει τον Μέριν Τραντ που ήταν μέλος της βασιλικής φρουράς και υπεύθυνος για τον θάνατο του Σίριο Φορέλ.

Με λίγα λόγια αφήστε το θέμα του Night King στις αδελφές Σταρκ. Λογικά θα ξεμπερδέψουν μαζί του πιο εύκολα από ότι οι υπόλοιποι.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Sophie Turner στο instagram είναι απόλυτα ταιριαστή με όσα αναφέραμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ