Η ταινία του Batman δεν θα είναι μέρος της υπόλοιπης κινηματογραφικής ιστορίας της DC
News

Η ταινία του Batman δεν θα είναι μέρος της υπόλοιπης κινηματογραφικής ιστορίας της DC

Λιγό καιρό μετά την πρώτη πραγματική επιτυχία της DC με την ταινίας της Wonder Woman μας έρχονται νέα που δείχνουν ότι ο σχεδιασμός είναι εντελώς διαφορετικός απο τον αντίστοιχο της Marvel που έχει όλες τις ταινίες της να εξελλίσονται στο ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν.

Αρχικά μάθαμε ότι ετοιμάζεται ταινία για τον Joker που δεν θα έχει για πρωταγωνιστή τον Jared Leto και τώρα έχουμε τις δηλώσεις του Matt Reeves για τη σόλο ταινία του Batman.

O σκηνοθέτης που ανέλαβε το πρότζεκτ τόνισε ότι θέλει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό με τον χαρακτήρα και έχει τη σύμφωνη γνώμη της Warner Bros για το σχέδιο του.

«Έχω όραμα για να κάνω κάτι με τον χαρακτήρα που ταιριάζει με το προσωπικό μου στυλ και θα δίνει μία προοπτική που μπορεί να εξελλιχθεί σε άλλα πράγματα. Όταν με προσέγγισε η Warner μου είπαν ότι το πρότζεκτ είναι ξεχωριστό και δεν αποτελεί μέρος του υπόλοιπου κινηματογραφικού σύμπαντος».

Θυμίζουμε ότι ο Matt Reeves σκηνοθέτησε τις δύο τελευταίες ταινίες στην τριλογία του Πλανήτη των Πιθήκων και με κάθε νέα δήλωση η πληροφορία που έρχεται για την επόμενη περιπέτεια του Batman τόσο πιο δύσκολο μας φαίνεται να επιστρέψει ο Μπεν Άφλεκ στον ρόλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: