Οι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε του Game of Thrones!
News

Οι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε του Game of Thrones!

Είναι ένας δύσκολος μήνας αυτός για το HBO. Αρχικά είχαμε την επίθεση χάκερ που πήραν στα χέρια τους 1,5 terabyte υλικού και διέρρευσαν επεισόδια από σειρές του καναλιού αλλά και στοιχεία της εταιρείας (e-mail κτλ).

Στη συνέχεια μία άλλη ομάδα χάκερ πήρε στα χέρια της τους κωδικούς για τα social media του δικτύου και τώρα η ίδια ομάδα με το όνομα Mr Smith, απειλεί να διαρρεύσει το φινάλε του Game of Thrones και ζητάει λύτρα.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειρά είναι προγραμματισμένο να προβληθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου και φέτος ήδη δύο επεισόδια (το 4ο και το 6ο) έχουν διαρρεύσει αρκετές ημέρες πριν την προβολή τους.

Όμως και στις δύο περιπτώσεις η διαρροή δεν ήταν ενέργεια των χάκερ, αλλά λάθη. Το πρώτο από κανάλι της Ινδίας που προβάλλει τη σειρά και το δεύτερο από την ισπανική έκδοση του ΗΒΟ.

Το Mashable αναφέρει ότι οι χάκερ έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και τονίζουν ότι αν δεν πάρουν στα χέρια τους τα λύτρα θα ανεβάσουν το επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα.

Βέβαια να πούμε ότι μέχρι στιγμής οι διαρροές δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την επιτυχία της σειράς που πάει κάθε εβδομάδα από ρεκόρ σε ρεκόρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ