Στο trailer για το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones η Ντενέρις παραδίδει ένα τελεσίγραφο
News

Στο trailer για το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones η Ντενέρις παραδίδει ένα τελεσίγραφο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το 4ο και το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones.

Για το 4ο επεισόδιο του Game of Thrones σας γράψαμε αναλυτικά εδώ. Η Ντενέρις έφυγε επιτέλους από το Ντράγκονστουν και έβαλε φωτιά στον στρατό των Λάνιστερ καβάλα στον Ντρόγκο.

Στο trailer του 5ου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή, βλέπουμε την επόμενη μέρα της μάχης, με την Ντενέρις να παραδίσει ένα τελεσίγραφο στον στρατό των αντιπάλων. Σε όσους έχουν απομείνει δηλαδή.

«Δεν είμαι εδώ για να δολοφονήσω. Δηλώστε υποταγή και ελάτε μαζί μου ή αρνηθείτε και θα πεθάνετε». Δεν βλέπουμε καθόλου τον Τζέιμι και τον Μπρον, έτσι δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουν απογίνει, βλέπουμε όμως το προβληματισμένο βλέμμα του Τύριον την ώρα που μιλάει η Ντενέρις. Στην αμέσως επόμενη σκηνή ο Βάρυς του λέει ότι θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να την κάνει να ακούσει. Τι να ακούσει; Ότι προφανώς καίγοντας και σκοτώνοντας δεν θα έχει τρελή αποδοχή από τον κόσμο.

Στο μεταξύ ο Τζον Σνόου λαμβάνει ένα μήνυμα του Μπραν από το Γουίντερφελ. Του λέει ότι ο Night King μαζί με τους White Walkers συνεχίζουν την πορεία τους προς το ανατολικό φυλάκιο του τείχους. Εκεί να θυμίσουμε βρίσκεται ο Τόρμουντ με την ομάδα του.

Το 5ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ