Γιατί η ατάκα του Μπραν σόκαρε τον Μικροδάχτυλο
News

Γιατί η ατάκα του Μπραν σόκαρε τον Μικροδάχτυλο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Από τη στιγμή που ο Μπραν γύρισε στο Γουίντερφελ όλοι όσοι συναναστρέφονται μαζί του καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Και ο ίδιος με κάθε ευκαιρία λέει ότι ο παλιός του εαυτός δεν υπάρχει πια. Έτσι είναι όταν απορροφάς τη γνώση της ιστορίας στον εγκέφαλο σου και ξέρεις όλα όσα έχουν συμβεί.

Το καταλαβαίνει και ο Μικροδάχτυλος που προσπαθεί δίνοντας του το στιλέτο με το οποίο προσπάθησε να τον δολοφονήσει ο εκτελεστής πίσω στην πρώτη σεζόν.

Όταν λοιπόν ο Πίτερ Μπέιλις αρχίζει το ποιηματάκι για τις προθέσεις του και το ότι θέλει να προστατέψει τα παιδιά της Κέιτλιν, ο Μπραν τον κοιτάζει στα μάτια και με μία ατάκα τον γειώνει. «Το χάος είναι μία σκάλα» του λέει και ο Μικροδάχτυλος σοκάρεται, όχι από την… αποκάλυψη ότι το χάος μπορεί να είναι μία σκάλα, αλλά επειδή αυτή η ατάκα είναι δική του.

Την είχε πει στο 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν στον Βάρυς, σε μία κουβέντα που είχαν στην αίθουσα του θρόνου και φυσικά ο Μπραν δεν θα μπορούσε να την έχει ακούσει.

Καταλαβαίνει όμως ο Μικροδάχτυλος ότι ο Μπραν πλέον ξέρει πάρα πολλά και αυτό τον βάζει σε άμεσο κίνδυνο, αφού ανάμεσα σε όλες τις μπαγαποντιές του, ο ρόλος του στα όσα συνέβησαν στον Νεντ Σταρκ στην πρώτη σεζόν ήταν καθοριστικός.

Αυτή που ακολουθεί είναι η σκηνή από την τρίτη σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ