Η τρίτη σεζόν του True Detective προχωράει: Και επίσημα ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής
News

Η τρίτη σεζόν του True Detective προχωράει: Και επίσημα ανακοινώθηκε ο πρωταγωνιστής

Δύο χρονιά μετά την 2η σεζόν του True Detective, που σε σύγκριση με την πρώτη τη λες και εντελώς μέτρια, όπως φαίνεται υπάρχει ζωή στον «πλανήτη» της σειράς.

Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχαν δημοσιεύματα ότι το HBO έχει προσεγγίσει τον Mahershala Ali για να πρωταγωνιστήσει στα νέα επεισόδια και πλέον η συμμετοχή είναι επίσημη.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος προγραμματισμού του καναλιού Casey Bloys.

Ο πρωταγωνιστής του Moonlight (βραβευθηκε και με όσκαρ για την ερμηνεία του), που είχε περάσματα και από τα House of Cards και Luke Cage έχει υπογράψει για να συμμετάσχει στην τρίτη σεζόν, το πότε θα τη δούμε όμως είναι μια άλλη κουβέντα και πιθανότατα θα πάμε στο 2018.

«Έχω διαβάσει το σενάριο για πέντε από τα επεισόδια και είμαι εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα, δεν θέλω να δώσω στοιχεία για την πλοκή αλλά μποώ να πω ότι είναι καταπληκτικά» δήλωσε Casey Bloys.

Αυτή την εποχή το HBO βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη ελπίζοντας ότι θα καταλήξει σε μία περίπτωση αντίστοιχη με αυτή του Cary Fukunaga που είχε σκηνοθιετήσει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, γιατί στη δεύτερη η εναλλαγή σκηνοθετών σε κάθε επεισόδιο ήταν ένα από μεγάλα μείον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ