Τι σημαίνει το πλάνο στο τέλος του trailer του Walking Dead; Όλες οι απαντήσεις
News

Τι σημαίνει το πλάνο στο τέλος του trailer του Walking Dead; Όλες οι απαντήσεις

To πρώτο trailer για την 8η σεζόν του Walking Dead που έκανε πρεμιέρα στην Comic Con ήταν τεράστιο από όλες τις πλευρές. Και σε διάρκεια, αφού ξεπερνά τα πέντε λεπτά και σε δράση αλλά και σε αποκαλύψεις.

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν όταν θα επιστρέψει η σειρά στις 22 Οκτωβρίου θα δούμε τον πόλεμο με την ομάδα του Νίγκαν, έτσι το trailer ήταν γεμάτο από τέτοιες σκηνές.

Ήταν όμως μερικά δευτερόλεπτά στο τέλος του βίντεο που δημιούργησαν απορίες σε όσους δεν παρακολουθούν την εξέλιξη του κόμικ και είναι μόνο θεατές της σειράς.

Στο βίντεο λοιπόν βλέπουμε τον Ρικ ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι και εμφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία αφού τα μαλλιά του και τα γένια του έχουν γκριζάρει εντελώς.

Δίπλα του υπάρχει και ένα μπαστούνι.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;

Από εδώ και πέρα ακολουθούν spoilers για την εξέλιξη των κόμικ και πιθανότατα της σειράς.

Στο τέλος του storyline, All Out War, που περιλαμβάνει τον πόλεμο μεταξύ των ομάδων του Ρικ και του Νίγκαν, ο Νίγκαν πέφτει πάνω στον Ρικ και του σπάει το πόδι.

Το επόμενο τεύχος (νούμερο 127) κάνει ένα άλμα στο χρόνο, περίπου δύο χρόνια μετά, με την Αλεξάνδρια πλέον να έχει γίνει μια κανονική κοινότητα που μεγαλώνει συνεχώς και ο πολιτισμός φαίνεται ότι ανθίζει ξανά. Ο Ρικ χρησιμοποιεί πλέον μπαστούνι αφού δεν ξεπέρασε ποτέ εντελώς τον τραυματισμό στο πόδι.

Αυτός λοιπόν είναι κατά 99% ο δρόμος που θα ακολουθήσει η σειρά και έτσι εξηγείται και το μπαστούνι του Ρικ. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το πόσο μεγάλο θα είναι το άλμα στο χρόνο που γίνει αφού η διετία δεν δικαιολογεί το γκριζάρισμα του Ρικ.

Μπορεί λοιπόν στις οθόνες μας η χρονική απόσταση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ