Fred Durst για τον Chester: «Σε έκανε να νιώθεις σημαντικός»
News

Fred Durst για τον Chester: «Σε έκανε να νιώθεις σημαντικός»

Την εποχή που οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, οι Limp Bizkit ήταν ήδη τεράστιο όνομα. Τα δύο συγκροτήματα ήταν αυτά που καθόρισαν τον ήχο του Nu Metal και ανέβηκαν μάλιστα και αρκετές φορές μαζί στη σκηνή.

Ο Fred Durst με συνέντευξη του στο Variety μίλησε για πρώτη φορά μετά την αυτοκτονία του Chester.

«Είχε τον τρόπο να κάνει τον συνομιλητή του να νιώθει κατανοητός και σημαντικός. Η αύρα και το πνεύμα του ήταν μεταδοτικά και σου έδιναν δύναμη. Χωρίς αυτόν και τη φωνή του αυτό το είδος δεν θα είχε φτάσει ποτέ στις μάζες και δεν θα είχε επηρεάσει τόσο κόσμο».

Στη συνέχεια ο Fred Durst αναφέρθηκε στην κοινή περιοδεία που έκαναν στο ξεκίνημα των Linkin Park:

«Την ώρα που άρχισαν να παίζουν σκεφτόμουν ότι η φωνή του θα ξετρελάνει όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονταν από κάτω. Ήταν μια σπουδαία στιγμή και χαίρομαι που την περάσαμε μαζί».

Και συνέχισε:

«Ήταν πάντα εκεί για να σου δείξει ότι νοιάζεται. Ήταν πάντα το φως ανάμεσα στις σκιές. Θέλω να τον αγκαλιάσω και να του πω ότι όλοι μας βιώνουμε πόνο και το χειριζόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Ξέρω ότι το μαρτύριο του ήταν προσωπικό, αλλά θα είμαι πάντα εκεί για να ακούσω και να βοηθήσω όπως μπορώ. Αλλά δεν μπορώ να έχω αυτή την αγκαλιά και αυτή τη στιγμή πλέον και είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ