Η ατάκα από την πρεμιέρα του Game of Thrones που… κλονίζει το τείχος

Roxx |
Η ατάκα από την πρεμιέρα του Game of Thrones που… κλονίζει το τείχος - Roxx.gr

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ GAME OF THRONES

Μία από τις θεωρίες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια (από την εποχή που δεν υπήρχε καν η σειρά) είναι ότι οι White Walkers θα περάσουν προς το Νότο, ρίχνοντας το τείχος. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία του Game of Thrones, με τους White Walkers να πλησιάζουν προς το τείχος και μία ατάκα που ακούστηκε στην πρεμιέρα της 7ης σεζόν μας ανησύχησε ιδιαίτερα.

Την είπε ο Αρχι-Μάιστερ Ebrose στον Σαμ στην Ακρόπολη, την ώρα που του εξηγούσε ότι πάρα τους κινδύνους που έχουν εμφανιστεί τα περασμένα χρόνια, οι άνθρωποι του Γουέστερος επιβίωσαν. Και ο λόγος ήταν η ύπαρξη του τείχους.

«Όταν μαινόταν η επανάσταση του Ρόμπερτ, ο κόσμος σκέφτηκε πως ερχόταν το τέλος. Το τέλος των Ταργκάρυεν. «Πώς θα επιβιώσουμε»; Όταν ο Αίγκον Ταργκάρυεν στράφηκε στα Δυτικά, και έστειλε τους δράκους στο Μαυροπόταμο: «Το τέλος έρχεται! Πώς θα επιβιώσουμε»; Χρόνια πριν, κατά τη Μακρά Νύχτα πίστευαν ότι ήταν το τέλος. Αλλά δεν ήταν. Κανένα απ’αυτά. Το Τείχος, τα άντεξε όλα. Και κάθε χειμώνας που’ρθε ποτέ, τελείωσε». 

Κάτι μας λέει ότι αυτή η ατάκα δεν ήταν τυχαία και προμηνύει την πτώση του τείχους.

Το δεύτερο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου. Δείτε το trailer εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ