Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο
News

Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Είναι από τους λίγους σκηνοθέτες που το όνομα του πάει πάνω από οποιονδήποτε πρωταγωνιστή των ταινιών του. Κάθε ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο αποτελεί κινηματογραικό event και το ίδιο θα συμβεί και με το επόμενο project του που τον θέλει να απομακρύνεται από τα γουέστερν (μετά από δύο ταινίες) και θα μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του 60.

Σύμφωνα λοιπόν με το Hollywood Reporter ο Ταραντίνο θα ασχοληθεί με την περιβόητη υπόθεση των δολοφονιών της οικογένειας Μάνσον το 1969.

To βράδυ της 9ης Αυγούστου εκείνης της χρονιάς ο Τσαρλας Μάνσον διέταξε τους ακολούθους του να σκοτώσουν συνολικά πέντε άτομα. Ανάμεσα τους ήταν και η Σάρον Τέιτ, γυναίκα του Ρομάν Πολάνσκι, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος.

Ο Ταραντίνο έχει γράψει το σενάριο, αλλά ακόμα δεν έχει διαευκρινιστεί, αν η ταινία θα κάνει ιστορική καταγραφή ή θα αποτελέσει το background για κάποια άλλη υπόθεση.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι οι ηθοποιοί που θα προσεγγίσει ο σκηνοθέτης θα είναι από τα μεγάλα ονόματα του Ηollywood ενώ υπάρχει ήδη φημολογία για την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μπραντ Πιτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ