Αυτοί είναι οι τίτλοι και η πλοκή για τα πρώτα τρία επεισόδια του Game of Thrones!
News

Αυτοί είναι οι τίτλοι και η πλοκή για τα πρώτα τρία επεισόδια του Game of Thrones!

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones στις 16 Ιουλίου και το HBO έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους και την πλοκή για τα πρώτα τρία επεισόδια. Βέβαια, η περίληψη για κάθε επεισόδιο είναι περίπου 20 λέξεις και εντελώς λακωνική, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι μας δίνει πολλά στοιχεία.

Για παράδειγμα, στο τρίτο επεισόδιο ο Τζέιμι μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ στο δεύτερο ο Τύριον σχεδιάζει την κατάκτηση του Γουέστερος.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι ότι και τα τρία επεισόδια παίρνουν τον τίτλο τους απο την Ντένερις. Το πρώτο από την άφιξη της στο Γουέστερος, το δεύτερο από ένα από τα ονόματα της (Stormborn) και το τρίτο από μία δίκη που θα κάνει που δεν έχουμε ιδέα τι θα είναι.

Αναλυτικά:

Episode #61: “Dragonstone”

Κυριακή 16 Ιουλίου

O Τζον Σνόου οργανώνει την άμυνα του Βορρά. Η Σέρσεϊ προσπαθεί να φέρει τις πιθανότητες με τον μέρος της. Η Ντενέρις επιστρέφει στο σπίτι της.


Episode #62: “Stormborn”

Κυριακή 23 Ιουλίου

Η Ντενέρις υποδέχεται έναν απροσδόκητο επισκέπτη. O Τζον Σνόου αντιμετωπίζει μία εξέγερση. Ο Τύριον σχεδιάζει την κατάκτηση του Γουέστερος.


Episode #63: “The Queen’s Justice”

Κυριακή 30 Ιουλίου

Η Ντενέρις κάνει μία δίκη. Η Σέρσεϊ ανταποδίδει ένα δώρο. Ο Τζέιμι μαθαίνει από τα λάθη του.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ