Μία εντελώς τραβηγμένη θεωρία για το Game of Thrones που δύσκολα θα αποδειχθεί αληθινή
News

Μία εντελώς τραβηγμένη θεωρία για το Game of Thrones που δύσκολα θα αποδειχθεί αληθινή

Οι θεωρίες για τον κόσμο που έπλασε ο George R.R. Martin έχουν ξεκινήσει πολύ πριν αρχίσει να προβάλλεται στην τηλεόραση το Game of Thrones. Μία από τις σημαντικότερες μάλιστα ήταν αυτή για τους αληθινούς γονείς του Τζον Σνόου που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στην 6η σεζόν.

Αυτή η θεωρία που ακολουθεί όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά τραβηγμένη και επανήλθε αυτές τις ημέρες στην επιφάνεια. Είχε ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια στο φόρουμ του A Song of ice and Fire.

Τι λέει αυτή η θεωρία; Ότι ο Νεντ Σταρκ είναι ζωντανός!

Ναι ναι, ξέρουμε τι θα πείτε, ότι λίγο δύσκολο να παραμείνεις ζωντανός όταν σου έχουν κόψει το κεφάλι και το έχουν καρφώσει σε ένα παλούκι, αλλά η θεωρία λέει ότι αυτός που αποκεφαλίστηκε ΔΕΝ ήταν ο Νεντ και ότι είχε παίξει φάση αλλαγής προσώπων κάτι που είδαμε να συμβαίνει πολλές φορές στη συνέχεια της σειράς.

Όλο αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι ο Jaqen H’ghar βρισκόταν και αυτός στο Red Keep στη διάρκεια της αιχμαλωσίας του Νεντ.

O Jaken γνωρίστηκε με την Άρια και όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκε αυτή η υπόθεση.

Η θεωρία λέει ότι έβαλε το χεράκι του ο Βάρις και κάποιος από τους απρόσωπους (αν όχι ο ίδιος ο Jaken πήρε τη θέση του Νεντ.

Στο βιβλίο μάλιστα η περιγραφή του θανάτου του γίνεται από την οπτική της Άρια που βλέπει τον πατέρα της με εμφανή τα σημάδια του ξυλαδαρμού και τον χαρακτηρίζει αγνώριστο.

Λίγο μετά και όταν η Σάνα αναγκάζεται από τον Τζόφρι να αντικρίσει το κομμένο κεφάλι του που είναι καρφωμένο σε ένα παλούκι λέει ότι μοιάζει αρκετά διαφορετικός.

Πιθανότατα όλα τα παραπάνω να είναι ευσεβείς πόθοι αλλά όπως και να χει με δύο μόνο σεζόν να απομένουν για την ολοκλήρωση της σειράς όλα θα απαντηθούν.

Η πρεμιέρα της 7ης σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ