Στο 90% του νέου τους άλμπουμ έχουν φτάσει οι Tool
News

Στο 90% του νέου τους άλμπουμ έχουν φτάσει οι Tool

Κάθε είδηση που περιλαμβάνει τις λέξεις «Tool» και «νέο άλμπουμ» θα πρέπει να την υποδεχόμαστε με επιφυλακτικότητα αφού 9 στις 10 περιπτώσεις πρόκειται για κάτι που κάποιος άκουσε ένα μέλος της μπάντας να λέει.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού έχουμε δηλώσεις του μπασίστα του συγκροτήματος, Justin Chancellor, στο Metal Sucks που τόνισε ότι η φετινή τους περιοδεία τους έφερε πιο κοντά και σκοπεύουν όταν τελειώσουν να μπουν στην τελική ευθεία.

Το νέο άλμπουμ είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη. Η περιοδεία μας τις τελευταίες εβδομάδες και το να είμαστε μαζί μας έφερε σε ένα νέο επίπεδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θα γυρίσουμε σπίτι να το προχωρήσουμε. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε φτάσει στο 90% και μοιάζει σαν τρελό επιστημονικό πρότζεκτ. Είμαστε πολύ επιλεκτικοί και θέλουμε να μπει στο άλμπουμ μόνο το καλύτερο υλικό μας αφού θέλουμε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό. Έχουμε ατελείωτο υλικό στα χέρια μας έτσι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Χωρίς να θέλουμε να είμαστε αυτοί που χαλάνε το πάρτι, μία ελεύθερη μετάφραση των παραπάνω είναι ότι το συγκρότημα θα πρέπει να επιλέξει το καλύτερο υλικό μουσικά και στη συνέχεια ο Maynard θα μπει στη διαδικασία για τους στίχους.  Άρα έχουμε καιρό ακόμα μπροστά μας αλλά τουλάχιστον κάπου πάμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: