Απάντησε στον Chad Kroeger των Nickelback o Corey Taylor: «Είναι ηλίθιος και δεν τον γουστάρει κανένας»
News

Απάντησε στον Chad Kroeger των Nickelback o Corey Taylor: «Είναι ηλίθιος και δεν τον γουστάρει κανένας»

Ήταν απολύτως λογικό και αναμενόμενο ότι ο Corey Taylor θα απαντήσει στα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Chad Kroeger των Nickelback για τους Stone Sour αλλά και τους Slipknot.

Έτσι και έγινε.

Ο Corey ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή και αν και στην αρχή είπε ότι δεν θα πει πολλά, τελικά είπε.

Ξέρεις κάτι; Ποτέ δεν είπα ότι είναι εύκολο να γράψεις ένα hit. Δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζει αλλά μάλλον είναι στον πλανήτη Kroeger και έχουν καλούς μπάφους εκεί γιατί απλά είναι ηλίθιος. Ήμουν έτοιμος να πω πολλά, αλλά μετά είδα τα σχόλια στο internet και σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα γιατί πολύ απλά ο κόσμος δεν τον γουστάρει.

Ο Κroeger είπε επίσης ότι οι Slipknot έπρεπε να βάλουν μάσκες και να χοροπηδάνε για να πουλήσουν δίσκους. Για αυτό ο Corey είπε τα εξής:

Μπορείς να λες ότι θες αλλά με ψήφισαν πιο sexy άντρα στο rock ενώ φορούσα μάσκα και σε έσενα σε ψήφισαν πιο άσχημο δύο φορές ενώ δεν φορούσες. Βάλε αυτό στον κώλο σου.

Κλείνοντας ο Corey τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα υπόλοιπα μέλη των Nickelback που είναι ωραίοι τύποι αλλά έχει πρόβλημα με τον Kroeger γιατί η φάτσα του είναι σαν πόδι.

Ότι κι αν σημαίνει αυτό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ