Έχουν κοινό οι Foo Fighters στην Ελλάδα;
News

Έχουν κοινό οι Foo Fighters στην Ελλάδα;

Με αφορμή το τεράστιο γεγονός του ερχομού των Foo Fighters στην Ελλάδα (που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα) για μία συναυλία στο Ηρώδειο για τηλεοπτικούς λόγους και με πιθανότητα η είσοδος να γίνει μόνο με προσκλήσεις, διαβάσαμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον στο e-tetradio που είναι ένα site που ασχολείται κυρίως με θέματα του ελληνικού ραδιοφώνου.

Μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ, αλλά σαν περίληψη να σας πούμε ότι κάνει μία καταγραφή της παρουσίας των Foo Fighters στις playlist των ελληνικών ραδιοφώνων.

Είναι η εξής:

Atlantis 105.2: 53
Sport24 103.3: 32
Κανάλι 1 90.4: 7
Σπορ FM 94.6: 7
Kosmos 93,6: 3
ΕΡΑ Σπορ: 1
Σκάι 100.3: 2
Αθήνα 9.84: 1

Οι παραπάνω είναι οι φορές που έχουν ακουστεί τραγούδια τω Foo Fighters σε ελληνικούς σταθμούς από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, και ο συντάκτης το κειμένου βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν τους ακούει πολύς κόσμος στην Ελλάδα.

Μια μικρή διόρθωση. Δεν τους ακούει ο κόσμος που επιλέγει να ακούσει ελληνικά ραδιόφωνα και σε πραγματικά νούμερα αυτός δεν έχει καμία σχέση με την πλειοψηφία.

Γιατί ας πούμε εδώ στο Roxx Radio που μπορεί να μην είναι κανονικό ραδιόφωνο αλλά ξεπερνάει κάθε μήνα τους 100.000 ακροατές (κάτι που αρκετοί σταθμοί που είναι στα FM δεν το πλησιάζουν καν ως νούμερο) τους τιμούμε καθημερινά τους Foo Fighters.

Και φυσικά και έχουν κοινό και μάλιστα μεγάλο και το καταλαβαίνουμε από τα μηνύματα που δεχόμαστε. Και αυτό θα φανεί όταν με το καλό έρθουν για κανονική συναυλία, ελπίζουμε με τον καινούργιο δίσκο.

Προς το παρόν περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για το σκηνικό στο Ηρώδειο και εσείς που δεν γουστάρετε τους σταθμούς των FM ξέρετε τι να κάνετε. Roxx Radio.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ