Τα νέα για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones δεν είναι και τόσο καλά για τους ανυπόμονους
News

Τα νέα για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones δεν είναι και τόσο καλά για τους ανυπόμονους

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την προβολή της 7η σεζόν του Game of Thrones που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, όμως, όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον για το επόμενο και τελευταίο βήμα της σειράς, όπως και για τα prequel είναι τεράστιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση των prequels βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακό στάδιο και θα αργήσουμε να δούμε το οτιδήποτε στις οθόνες μας ενώ τόνισε ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones David Benioff και Dan Weiss θα έχουν όσο χρειαστούν για να ολοκληρώσουν την 8η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην δούμε τα τελευταία επεισόδια το 2018 αλλά το 2019 άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα κάτι τέτοιο να συμβεί.

«Ναι. Πρέπει πρώτα να γράψουν τα επεισόδια και να φτιάξουν το πρόγραμμα της παραγωγής. Θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα όταν θα έχουν προχωρήσει περισσότερο στο σενάριο».

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα έχει ένα επεισόδιο λιγότερο από τη φετινή που θα ολοκληρωθεί στα επτά σε αντίθεση με τα δέκα των προηγούμενων ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ