Τρομερό κράξιμο της ελληνίδας πεθεράς του Chris Cornell στον Eddie Vedder των Pearl Jam
News

Τρομερό κράξιμο της ελληνίδας πεθεράς του Chris Cornell στον Eddie Vedder των Pearl Jam

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την κηδεία του Chris Cornell στην οποία έδωσαν το παρών μεγάλες μορφές της μουσικής, του κινηματογράφου και φυσικά τα μέλη των Soundgarden αλλά και των Pearl Jam.

Μία απουσία ήταν αισθητή αλλά δικαιολογημένη. Αυτή του Eddie Vedder των Pearl Jam, που σήμερα το βράδυ ξεκινάει τη σόλο Ευρωπαϊκή του περιοδεία από το Άμστερνταμ και ταξίδεψε προς την Ολλανδία εδώ και τρεις ημέρες.

Από την ημέρα του θανάτου του Cornell ελάχιστα πράγματα έχουν βγει από το στρατόπεδο των Pearl Jam ως αντίδραση. Κάποιες ώρες μετά το τραγικό γεγονός δημοσίευσαν μία φωτογραφία του στο Facebook αλλά δεν υπήρξε καμία επίσημη τοποθέτηση του συγκροτήματος συνολικά αλλά ούτε και του Vedder που ήταν προσωπικός φίλος του Cornell.

Αυτό βεβαία δεν το κατακρίνουμε σε καμία περίπτωση γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε το πως βιώνει την απώλεια ο κάθε άνθρωπος.

Αυτή που τα έχει πάρει στο κρανίο με τον Vedder είναι η πεθερά του Conell, Toni Karayiannis, που με μία σειρά από tweets του κάνει γερό πέσιμο κατηγορώντας τον για το ότι δεν έχει τοποθετηθεί και κυρίως για΄τι δεν έχει επικοινωνήσει με την κόρη και τα εγγόνια της.

Δεν το κατονομάζει στις τοποθετήσεις της αλλά είναι σαφές ότι μιλάει για αυτόν από διάφορες λεπτομέρειες όπως το ότι τραγουδάει το Daughter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ