Συγκλονίζει η γυναίκα του Chris Cornell στο γράμμα που του έγραψε: «Με συγχωρείς που ήσουν μόνος σου»
News

Συγκλονίζει η γυναίκα του Chris Cornell στο γράμμα που του έγραψε: «Με συγχωρείς που ήσουν μόνος σου»

Πάνω που είχαμε αρχίσει σιγά-σιγά να συνηθίζουμε στην ιδέα της απώλειας του Chris Cornell, ήρθε η γυναίκα του με ένα γράμμα που έγραψε στον σύζυγό της, να μας τραβήξει ξανά μέσα στη θλίψη.

Η ελληνικής καταγωγής, Βίκυ Καραγιάννη, ζητάει συγγνώμη από τον Chris Cornell που δεν ήταν δίπλα του εκείνο το μοιραίο βράδυ και λέει ότι τόσο αυτή όσο και τα παιδιά τους ξέρουν ότι δεν ήταν ο εαυτός του.

Διαβάστε το γράμμα που δημοσιεύθηκε στο billboard:

Στον γλυκό μου Christopher,

Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή σου, η συμπόνια σου και η αγάπη σου πάντα φαίνονταν.

Πάντα έλεγες ότι σε έσωσα και ότι δεν θα ήσουν ζωντανός αν δεν ήμουν εγώ. Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα χαρούμενο και με ένα κίνητρο για ζωή.Ενθουσιασμένος για τη ζωή. Κάνοντας ότι μπορούσες για να δώσεις πράγματα πίσω.

Περάσαμε υπέροχα την τελευταία δεκαετία και με συγχωρείς γλυκιά μου αγάπη που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνο το βράδυ.

Με συγχωρείς που ήσουν μόνος σου, και ξέρω ότι δεν ήσουν ο εαυτός σου γλυκέ μου Christopher. Το ξέρουν και τα παιδιά σου έτσι μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη.

Είμαι συντετριμμένη αλλά θα σταθώ στο ύψος μου για εσένα και θα φροντίσω τα όμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό της μέρας και θα παλέψω για εσένα.

Είχες δίκιο όταν είπες ότι είμαστε αδελφές ψυχές. Κάποιος είπε ότι τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις.

Και εγώ θα σε περιμένω.

Σε αγαπώ περισσότερο από όσο αγάπησε κάποιος τον οποιοδήποτε και ακόμα πιο πολύ.

Για πάντα, η Βίκυ σου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ