Ο ρυθμός στη νέα σεζόν του Game of Thrones θα είναι καταιγιστικός
News

Ο ρυθμός στη νέα σεζόν του Game of Thrones θα είναι καταιγιστικός

Στις 16 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα η 7η σεζόν του Game of Thrones και ενώ περιμένουμε με αγωνία να δούμε επιτέλους ένα κανονικό trailer οι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί έχουν αρχίζει να μιλούν για τον 7ο κύκλο και τα όσα αναμένεται να δούμε.

Στις δηλώσεις που ακολουθούν, όλοι συμφωνούν ότι ο ρυθμός εξέλιξης της πλοκής θα είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και φυσικά πολύ πιο γρήγορος.

Παίζει ρόλο φυσικά το γεγονός ότι τα επεισόδια θα είναι εφτά αντί για δέκα, αλλά και το τέλος που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι είχαν να πουν:

Nikolaj Coster-Waldau: Νιώθω σαν να με έβαλαν σε έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό. Όλα συνέβησαν πολύ πιο γρήγορα από όσο είχα συνηθίσει. Πολλά πράγματα που συνήθως χρειάζονταν μία ολόκληρη σεζόν, τώρα εξελίσσονται σε ένα επεισόδιο.

Kit Harington: Αυτή η σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες γιατί ανεβάζει ρυθμούς με το τέλος να πλησιάζει. Πολλά πράγματα ενώνονται και συμβαίνουν πιο γρήγορα από όσο έχουμε συνηθίσει στο Game of Thrones. Είναι εντελώς διαφορετικό και συναρπαστικό.

Dan Weiss: Τα πράγματα συμβαίνουν πιο γρήγορα γιατί στον κόσμο αυτών των χαρακτήρων, ο πόλεμος που περίμεναν είναι πλέον μπροστά τους. Οι συγκρούσεις που χτίζονταν για έξι χρόνια είναι πλέον εδώ και αυτό τους δίνει μία αίσθηση κατεπειγόντως που τους κάνει να κινούνται πιο γρήγορα.

David Benioff: Για πολύ καιρό μιλούσαμε για τους πολέμους που θα έλθουν. Ο πόλεμος πλέον είναι εδώ. Έτσι ο στόχος ήταν να δουλέψει η ιστορία χωρίς να μοιάζει βιαστική. Έπρεπε να δώσουμε στους χαρακτήρες αυτό που τους αξίζει, γιατί όσοι έχουν απομείνει πλέον είναι σημαντικοί χαρακτήρες. Ακόμα και αυτοί που ξεκίνησαν ως μικρότεροι χαρακτήρες έχουν γίνει πλέον σημαντικοί με τον τρόπο τους.

Εxecutive producer Bryan Cogman: Υπάρχουν White Walkers και δράκοι και όταν αρχίσουν να έρχονται κοντά τότε η ιστορία πρέπει να πάει εκεί που θα πάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ