Hetfield για τον θάνατο του Chris Cornell: «Είναι μια θλιβερή ιστορία»
News

Hetfield για τον θάνατο του Chris Cornell: «Είναι μια θλιβερή ιστορία»

Περίπου μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Chris Cornell ο James Hetfield μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και ρωτήθηκε για την τραγική αυτή ιστορία. Θυμίζουμε ότι οι Metallica τίμησαν τη μνήμη του Cornell με ένα πέρασμα του Black Hole Sun στο μπάσο από τον Robert Trujillo, ενώ στις δύο εμφανίσεις τους που έγιναν από τότε όταν τελείωσαν το Unforgiven ο James Hetfield είπε «Σε συγχωρούμε Chris».

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι είπε ο James Hetfield:

Αυτό το γεγονός σε κάνεις να θες να αγκαλιάσεις αυτούς που είναι γύρω σου. Το συγκρότημα σου, τους φίλους σου, την οικογένεια σου. Σε κάνει να συνειδητοποιήσεις, ότι υπάρχει ένα σκοτάδι μέσα στο κάθε έναν από εμάς και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις παγιδευμένος. Και όταν είσαι μέσα σε αυτό – και τουλάχιστον εγώ ξέρω το πόσο βαθύ είναι το σκοτάδι μέσα μου μερικές φορές- είναι δύσκολο ακόμα και να φανταστείς ότι υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει. Μερικές φορές είσαι βουτηγμένος στην απώλεια.

Προφανώς και δεν μπορώ να ξέρω τι περνούσε, αλλά όλοι έχουμε τις σκοτεινές στιγμές μας. Πρέπει να τσεκάρουμε ο ένας τον άλλον. Να ξέρουμε τι περνάει ο καθένας. Ναι, είναι μία θλιβερή ιστορία, και υπάρχουν θλιβερές ιστορίες στον κόσμο του grunge που έχει χάσει πολλούς ανθρώπους. Και για εμάς όμως υπήρχε ο θάνατος του Lemmy και όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια. Σε κάνει να αισθάνεσαι ευγνώμων που είσαι ακόμα εδώ και κάνεις ό,τι κάνεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ