Χαμός με την Justice League: Τα γυρίσματα άρχιζουν ξανά και αλλάζουν την ταινία εντελώς
News

Χαμός με την Justice League: Τα γυρίσματα άρχιζουν ξανά και αλλάζουν την ταινία εντελώς

Μπορεί η ταινία να αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο και πρόσφατα να είδαμε και το ολοκληρωμένο trailer κάτι που θεωρητικά έπρεπε να σημαίνει ότι το Justice League είναι σχεδόν έτοιμο, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Splash Report, που επικαλείται την ίδια πηγή που τους είχε αποκαλύψει τις αλλαγές στο Rogue One (κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά), οι αλλαγές που γίνονται στην ταινία είναι εκτεταμένες.

Και δεν είναι απλά στο πλαίσιο των έξτρα γυρισμάτων που κάνουν όλα τα μεγάλα blockbuster, αλλά σύμφωνα πάντα με την πηγή του Slash Report, από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή η ταινία έχει αλλάξει μορφή δύο φορές!

Και όχι μόνο αυτό αλλά παρά το γεγονός ότι κοντεύει Ιούνιος τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν ξανά σε λίγες ημέρες για να γίνουν κι άλλες αλλαγές.

Είναι λογικό η Warner Bros να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία αφού η ταινία της Justice League είναι το μεγάλο της χαρτί και η πορεία του κινηματογραφικού σύμπαν της DC εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ