Burger Fest ’17: Τι σου προσφέρει το εισιτήριο
News

Burger Fest ’17: Τι σου προσφέρει το εισιτήριο

Από τις 18 μέχρι τις 21 Μαΐου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μια… πραγματική πόλη της γεύσης και της μουσικής!

Και οι 4 ημέρες του φετινού Burger Fest είναι ζουμερές και πεντανόστιμες!

Από την Πέμπτη 18 μέχρι την Κυριακή 21 Μαϊου ολόκληρη η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μια μεγάλη γιορτή της γεύσης, με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με live και dj sets, happenings, ειδικούς χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τους μικρούς και τους όχι τόσο μικρούς μας φίλους, bazaar, διαγωνισμούς και -φυσικά- τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα burger house της πόλης που προσφέρουν μοναδικούς συνδυασμούς -αλμυρούς και γλυκούς- για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

burger fest 2017 Ahens

Αναλυτικά με την είσοδό σας στο Burger Fest μπορείτε να βρείτε:

  • Burgers σε menu ειδικά διαμορφωμένα για το φεστιβαλ με προτάσεις που ξεκινούν από τα 2,5 ευρώ.
  • Το Gaming Corner by e-Food.gr με games και δραστηριότητες για όλα τα γούστα όπου 12 gaming consoles (10 PS4 + 2 XBOX) σας περιμένουν. Από 19 έως 21 Μαίου το Fight For Your Food παίζει μπαλίτσα στο Burger Fest. Έλα να αράξουμε στο gaming room του e-FOOD και να παίξουμε τουρνουά PRO με την παρέα. Αν είσαι τόσο καλός όσο λες θα κερδίσεις και κουπόνια για δωρεάν φαγητό!
  • Την ξεχωριστή εμπειρία ενός Escape Room σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Burger Fest από το The Mindtrap
  • To bazaar του Flea Market με πάνω από 20 εκθέτες όπου μπορείτε να βρείτε ρούχα, accessories, κοσμήματα και απίθανα gadgets σε προνομιακές τιμές
  • Ένα Kid’s Area που περιλαμβάνει μοναδικές δραστηριότητες για τους μικρούς -και τους όχι τόσο μικρούς- μας φίλους! Χειροτεχνίες, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική και παιχνίδια δράσης και μάθησης!
  • Πεντανόστιμα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου το Σάββατο και την Κυριακή
  • LIVE COOKING: Όπου αναγνωρισμένοι chef δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό πεντανόστιμα πιάτα. Μαζί μας οι: Δημήτρης Σκαρμούτσος, Βασίλης Καλλίδης, Τhe Eaters, Αντώνης Κουρκουτάς, Χάρης Νικολούζος, Χρήστος Ρήγας, Τάσος Αντωνίου, Νικόλαος Σταυρακάκης
  • DJ Sets από διακεκριμένους μουσικούς παραγωγούς και dj’s όπως ο Δημήτρης Μετζέλος και ο Άγγελος Κουκλάκης
  • Το κεντρικό live stage όπου τις 4 μέρες του φεστιβαλ θα… ταρακουνήσουν μεταξύ άλλων οι: Cayetano, Εισβολέας, Dub Pistols, Tonis Sfinos, Μιθριδάτης, Idra Kayne, Wedding Singers, Polkar και πολλά ακόμα δυνατά acts!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ