O Sean Bean αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος του θάνατος (από τους πάρα πολλούς)
News

O Sean Bean αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος του θάνατος (από τους πάρα πολλούς)

Ο Sean Bean αποτελεί ένα κινούμενο και αυτό γιατί με το που θα τον δεις σε μία ταινία ή σε μία σειρά ξέρεις ότι κατά 99% ο χαρακτήρας του θα πεθάνει συνήθως με βίαιο τρόπο.

0 58χρονος ηθοποιός που έχει αφήσει την τελευταία του πνοή σε πάνω από 25 σειρές και ταινίες, μίλησε στο Entertainment Weekly για το ποια ήταν η αγαπημένη του φορά που άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Ή τον φανταστικό κόσμο που πρωταγωνιστούσε για να το θέσουμε καλύτερα. Και αν το μυαλό σας πάει κατευθείαν στο Lord of The Rings ή το Game of Thrones τότε μέσα είσαστε.

Η επιλογή του είναι ο θάνατος του Μπόρομιρ στη συντροφιά του Δαχτυλιδιού από τα βέλη του Ούρουκ Χάι την ώρα που προστατεύει τα Χόμπιτ.

«Ήταν ο πιο ηρωικός μου θάνατος» λέει ο ηθοποιός και εξηγεί ότι τα βέλη ήταν αληθινά και όχι CGI και χτύπησαν πάνω στις μεταλλικές πλάκες που φορούσε μέσα από τη στολή του.

Όσο για τα τελευταία λόγια που λέει «My brother, my captain, my king» ο Sean Bean εξομολογείται ότι κατέληξαν σε αυτά το προηγούμενο βράδυ πίνοντας κρασί με τον Viggo Mortensen, τον σκηνοθέτη Peter Jackson και τη σεναριογράφο Fran Walsh.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: