Χωρίς την Κάρι Φίσερ η τρίτη ταινία του Star Wars – Από την αρχή ο σχεδιασμός μετά τον θάνατο της
News

Χωρίς την Κάρι Φίσερ η τρίτη ταινία του Star Wars – Από την αρχή ο σχεδιασμός μετά τον θάνατο της

Ο κόσμος παραμιλάει ακόμα από το πρώτο trailer για το Last Jedi που προβλήθηκε στη δεύτερη ημέρα του Star Wars Celebration που διεξάγεται στο Ορλάντο αλλά από εκεί μας έρχονται και άλλες ειδήσεις για το μέλλον του franchise.

Ένα από τα σημαντικότερα ερωτηματικά που υπάρχουν είναι το ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας της Πριγκίπισσας Λέια μετά τον θάνατο της Κάρι Φίσερ.

Θυμίζουμε ότι όταν έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την ταινία που θα προβληθεί τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους και φυσικά κανείς δεν ξέρει ακόμα τι συμβαίνει στο χαρακτήρα της.

Η πρόεδρος της Lucas Films, Kathleen Kennedy, αποκάλυψε μιλώντας στο EW ότι η ομάδα της τρίτης ταινίας έχει ήδη καταλήξει στον τρόπο που θα χειριστεί την απουσία της και ήταν κατηγορηματική ότι δεν θα δούμε μία ψηφιακή εκδοχή της ηθοποιού.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα είναι μέρος της ιστορίας από το Last Jedi και μετά.

«Ο θάνατος της μας σόκαρε όλους. Και ήταν προφανές ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό από την αρχή» τόνισε η Kathleen Kennedy.

Η τρίτη ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους το 2019 και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Colin Trevorrow.

Προς το παρόν πάντως και αφού έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τότε και φυσικά θα μάθουμε τι συμβαίνει στο Last Jedi πρώτα πάμε να δούμε ξανά το trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: