Οι επαγγελματίες κλόουν δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με το trailer του It
News

Οι επαγγελματίες κλόουν δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με το trailer του It

Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το It, την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Stephen King.

Το trailer σάρωσε το internet αφού ανέβηκε στην πρώτη θέση των views για πρώτη ημέρα δημοσίευσης με περίπου 200 εκατ. θεάσεις σε όλες τις πλατφόρμες.

Ο περισσότερος κόσμος (ανάμεσα τους και εμείς) είναι ενθουσιασμένος με τα όσα είδαμε και η αναμονή για την ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο έχει χτυπήσει κόκκινο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι γιατί πιστεύουν ότι θα κάνει κακό στη δουλειά τους.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι επαγγελματίες κλόουν φυσικά που θεωρούν ότι η απεικόνιση του Pennywise (που είναι ένα δαιμονικός κλόουν που συχνάζει στους υπονόμους και κάνει κακό σε παιδιά) θα τους βλάψει.

Το περιοδικό Mel έκανε ένα θεματάκι και μίλησε με κλόουν. Να τι είχαν να πουν:

Ξεκινάμε με τον Nick “Mr. Nick” Kane:

Καταστρέφει τη δουλειά μας. Μόλις τώρα ηρεμήσαμε λίγο από τις φάρσες με τρομακτικούς κλόουν του περασμένου Οκτωβρίου. Και πάνω που άρχισε η δουλειά να σταθεροποιείται βγαίνει αυτό το trailer και αρχίζουν όλα από την αρχή.

Και πάμε τώρα σε έναν άλλο κλόουν τον Guilford “Gilly” Adams

Το It θα είναι κακό για τους κλόουν. Είναι επάγγελμα που πεθαίνει. Και οι άνθρωποι που το κάνουν και ζουν από αυτό θα πρέπει πάλι να συνηθίσουν την κατάσταση ότι είναι cool και της μόδας να μην αντέχεις τους κλόουν. Το τελειωτικό χτύπημα από αυτή την κατάσταση θα είναι ότι τα μικρά παιδιά θα απομακρυνθούν από μία τέχνη που είναι γλυκιά και ευγενική.

Το Roxx εκφράζει τη συμπαράσταση στους κλόουν και τους καλεί να βγουν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά προτίμηση μετά τα μεσάνυχτα σε ερημικούς δρόμους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ