Ο δημιουργός του Westworld έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε
News

Ο δημιουργός του Westworld έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη για το φινάλε

Έχουμε αφήσει εδώ και κάποιους μήνες πίσω μας το φινάλε του Westwolrd και η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσεις τις μεγάλες στιγμές του επεισοδίου κάποια πράγματα είναι πλέον θολά στο μυαλό μας.

Για παράδειγμα, τι ακριβώς έπαιξε με τον χαρακτήρα της Θάντι Νιούτον; Ήταν η επιστροφή της στο πάρκο μετά την απόπειρα απόδρασης μέρος του προγραμματισμού της ή ήταν η πρώτη απόφαση που πήρε από μόνη της;

Ο δημιουργός της σειράς, Τζόναθαν Νόλαν, μιλώντας το Σάββατο σε πάνελ στο PaleyFest είχε διάθεση για αποκαλύψεις, έτσι απάντησε στην ερώτηση.

«Ο τρόπος που το σχεδιάσαμε και ο τρόπος που γυρίσαμε τη σκηνή ήταν για να δείξουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη απόφαση που πήρε ποτέ. Είναι μια συναισθηματική στιγμή για το επεισόδιο γιατί μας δείχνει για πρώτη φορά την ελεύθερη βούληση του χαρακτήρα».

Πάντως για το αν κάτι τέτοιο ισχύει και για την Ντολόρες δεν το μάθαμε αφού ο Νόλαν αστειεύτηκε λέγοντας: «Δεν είναι καλύτερα να μαντέψετε;».

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Westworld δεν θα προβληθεί μέσα στη χρονιά και θα τη δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: