«Το δεύτερο Guardians of The Galaxy είναι η καλύτερη ταινία στην ιστορία των ταινιών»
News

«Το δεύτερο Guardians of The Galaxy είναι η καλύτερη ταινία στην ιστορία των ταινιών»

Με ένα… ταπεινό ποστάρισμα στο Facebook ο Κρις Πρατ που πρωταγωνιστεί φυσικά στο δεύτερο Guardians of The Galaxy συνοδεύει ένα νέο πόστερ της ταινίας με λόγια απλά, ειλικρινή και εντελώς προσγειωμένα.

Απολαύστε:

Στις 5 Μαΐου έρχεται η καλύτερη ταινία στην ιστορία των ταινιών. Δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει στο μέλλον ταινία σαν και αυτήν. Σοβαρά, έχετε ακουστά τον Πολίτη Κέιν; Είμαστε πολύ καλύτεροι.

Το Rotten Tomatoes μας έχει ήδη στο θετικό 234%. Θα κερδίσουμε όλα τα κινηματογραφικά βραβεία και περίπου 39 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα πάρουμε το Μουντιάλ και επτά δαχτυλίδια Super Bowl.

Αυτή η ταινία θα κάψει τον εγκέφαλο σας και θα φτιάξει τη διάθεση σας. Ο James Gunn θα εκλεχθεί πρόεδρος του κόσμους. Θα προσθέσουν τα πρόσωπα των Guardians στο όρος Ράσμορ.

Θα μας δώσουν έναν πλανήτη. Η 5η Μαΐου θα ανακηρυχτεί εθνική αργία. Όλες οι γυναίκες θα μείνουν έγκυες. Γλυκά θα πέσουν από τον ουρανό. Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα σταματήσει. Οι δεινόσαυροι θα επιστρέψουν στη ζωή. Κάτι που σε αντίθεση με το τι σας λένε άλλες ταινίες δεν θα είναι κακό, γιατί δεν θα φρικάρουν και θα σκοτώσουν τους ανθρώπους αλλά θα γίνουν τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Έτσι βγάλτε τα εισιτήρια σας όσο πιο σύντομα μπορείτε. Μην είστε ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που δεν θα δει αυτή την ταινία.

Ταπεινά,
Starlord

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ