Ντροπή και αίσχος: Ετοιμάζουν reboot του Matrix χωρίς τον Κιάνου Ριβς
News

Ντροπή και αίσχος: Ετοιμάζουν reboot του Matrix χωρίς τον Κιάνου Ριβς

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τις δηλώσεις του Κιάνου Ριβς που τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει μία ακόμα ταινία του Matrix, αν οι συνθήκες και το σενάριο ήταν κατάλληλα και φυσικά αν επέστρεφαν στο πρότζεκτ οι Γουατσόφσκι.

Και τώρα μαθαίνουμε από το Hollywood Reporter ότι η Warner Bros έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για ένα reboot του franchise. Με άλλον πρωταγωνιστή και άλλο σεναριογράφο.
Ντροπή!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συζητήσεις φέρνουν τον 30χρονο Michael B. Jordan (Creed) να είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ο Zakk Penn (X2, X-Men: The Last Stand) συζητά για να γράψει το σενάριο. Για τα αδέλφια Γουατσόφσκι δεν γίνεται καμία αναφορά.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το αν η ταινία που βρίσκεται στα σκαριά θα αποτελεί remake της κλασικής πλέον πρώτης ταινίας του 1999 ή αν θα εντάσσεται στο ευρύτερο και ανεξερεύνητο μέχρι σήμερα σύμπαν του Matrix.

Όπως και να έχει θα προτιμούσαμε αυτή την εποχή την επιστροφή του Κιάνου Ριβς αφού όσο και να μικροδείχνει ο άτιμος τα χρόνια περνάνε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: