Αλλαγή ημερομηνίας στη συναυλία των Mayhem στην Αθήνα - Προστέθηκε εμφάνιση και στη Θεσσαλονίκη
News

Αλλαγή ημερομηνίας στη συναυλία των Mayhem στην Αθήνα – Προστέθηκε εμφάνιση και στη Θεσσαλονίκη

Η συναυλία των Mayhem στην Αθήνα όπου και έπαιζαν ολόκληρο το De Mysteriis Dom Sathanas ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Απριλίου. Και έπεφτε και Μεγάλη Πέμπτη οπότε θα είχε ακόμα μεγαλύτερο τζέρτζελο αφού θα ήταν στο… κλίμα των ημερών.

Η συναυλία μεταφέρεται για τις 26 Μαΐου στο Fuzz Live, ενώ προστέθηκε άλλη μία εμφάνιση, στη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα πριν στο Fix Factory of Sound.

Αναλυτικά: 

Ένα τεχνικό πρόβλημα από τη μεριά του συγκροτήματος, μας αναγκάζει να μεταθέσουμε κατά λίγες εβδομάδες την, προγραμματισμένη για τις 13/4, συναυλία των Mayhem στην Αθήνα. Η νέα ημερομηνία τέλεσης είναι η Παρασκευή 26/5, πάντα στο Fuzz Live Music Club. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό.

Αυτή ακριβώς είναι που μας οδηγεί στο να προσθέσουμε μία ακόμα συναυλία για τους Mayhem στην Ελλάδα, γεγονός που πιστεύουμε πως θα χαροποιήσει τους οπαδούς τους παρά τη μικρή καθυστέρηση στην άφιξή τους. Οι Νορβηγοί πρωτοπόροι του black metal θα εμφανιστούν μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 25/5, στο Fix Factory of Sound, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

———————————————————————————————–

Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory of Sound) και την Παρασκευή 26 Μαΐου στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club), όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.

Εισιτήρια προπωλούνται:

Θεσσαλονίκη / προς 25 ευρώ (το ένα) και 45 ευρώ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 26 ευρώ.

Αθήνα / προς 28 ευρώ (το ένα) και 50 ευρώ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 29 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το www.viva.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: