Ulrich: « H Lady Gaga έχει το πνεύμα του hard rock και του metal στις φλέβες της. Θα συνεργαστούμε ξανά»
News

Ulrich: « H Lady Gaga έχει το πνεύμα του hard rock και του metal στις φλέβες της. Θα συνεργαστούμε ξανά»

Η συνεργασία των Metallica με τη Lady Gaga στην τελετή απονομής των Grammy, αν και είχε τα προβλήματα της, παραμένει κεντρικό θέμα συζήτησης.

Μιλώντας στο Rolling Stone, o Lars Ulrich, χαρακτήρισε ως ατυχία που δεν μπορείς να προβλέψεις το τεχνικό πρόβλημα με το μικρόφωνο του James Hetfield και στη συνέχεια αποθέωσε τη Lady Gaga, την οποία χαρακτήρισε ως το τέλειο 5ο μέλος για τους Metallica.

«Η φωνή της, το attitude της και η οπτική σε όλα τα θέματα είναι καταπληκτικά. Η εμφάνιση της την Κυριακή ήταν τόσο άκοπη και οργανική, γιατί έχει το πνεύμα του hard rock και του heavy metal στις φλέβες της. Της ήταν πολύ εύκολο. Δεν υπήρχε τίποτα στημένο. Υπήρχε απλά ζεστασιά και ενέργεια».

Στη συνέχεια ο ντράμερ των Metallica αποκάλυψε ότι ήδη έχουν συζητήσει το επόμενο βήμα της συνεργασίας τους χωρίς όμως να πει ποιο θα είναι αυτό.

«Ήδη αρχίσαμε να κοιτάμε στο μέλλον αυτή της συνεργασίας και στο τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε. Δεν είναι από αυτές τις περιπτώσεις που 20 δικηγόροι και μάνατζερ βάζουν δύο διαφορετικούς κόσμους να συνεργαστούν απλά για τέσσερα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου. Είναι μια αυθεντική εμπειρία και μόλις τώρα ξεκίνησε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ