Οι δύο σημαντικότερες εικόνες από το teaser του Stranger Things
News

Οι δύο σημαντικότερες εικόνες από το teaser του Stranger Things

Σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι η δεύτερη σεζόν του Stranger Things θα προβληθεί πολύ αργότερα από ότι περιμέναμε.

Τα νέα επεισόδια της σειρά που μας καθήλωσε το 2016 θα κάνουν πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου και προς το παρόν αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασχοληθούμε με το πρώτο teaser που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Και από αυτό κρατάμε δύο εικόνες, ως σημαντικότερες.

Η πρώτη είναι αυτή:

Ένα παιδί βρίσκεται στο κρεβάτι των εξετάσεων και μοιάζει πολύ με τον Will. Αν είναι αυτός τότε δίπλα του δεν αποκλείεται να είναι η Γουινόνα Ράιντερ.

Αυτό που δεν μπορούμε να ξέρουμε είναι αν πρόκειται για κάποιου τύπου πείραμα αντίστοιχο με αυτό στα οποία υποβαλλόταν στην πρώτη σεζόν η Eleven, πάντως η ημερομηνία δείχνει ότι πρόκειται για την εποχή που εξελίσσεται η δεύτερη σεζόν και επίσης θυμόμαστε από το φινάλε ότι η παρουσία του Will στο upside down του άφησε κάποια κουσούρια.

Και πάμε στη δεύτερη εικόνα:

Αυτό αντικρίzει ο Will όταν ανοίγει την πόρτα του σε μία σκηνή που μπορεί μοιάζει με όνειρο αλλά μάλλον μας βάζει στο κλίμα για τον μεγάλο… δαίμονα της 2η σεζόν. Ένα πλάσμα βγαλμένο από το σύμπαν του Lovecraft και μεταξύ μας τώρα μπροστά του το Demogorgon μοιάζει με παιδάκι του δημοτικού.

Ας δούμε το teaser ξανά και ξανά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ