Ο George RR Martin αποκάλυψε τον τίτλο και το περιεχόμενο της νέας ιστορίας του Game of Thrones
News

Ο George RR Martin αποκάλυψε τον τίτλο και το περιεχόμενο της νέας ιστορίας του Game of Thrones

Μπορεί το Winds of Winter ακόμα να το περιμένουμε και να ελπίζουμε ότι θα το έχουμε στα χέρια μας κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, όμως ο George RR Martin θα κυκλοφορήσει φέτος μία άλλη ιστορία από το ευρύτερο σύμπαν του Game of Thrones.

Το ξέραμε εδώ και λίγες ημέρες αλλά πλέον έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τον ίδιο τον Martin.

Θα είναι μέρος της ανθολογίας The Book of Swords που θα περιέχει ιστορίες από πολλούς συγγραφείς και ο τίτλος της θα είναι The Sons of the Dragon.

Ο George Martin έγραψε στο blog του τα εξής:

Αν σας ιντριγκάρουν οι πολιτικές του Γουέστερος, κάτι που φαίνεται ότι αρέσει σε πολλούς αναγνώστες μου, τότε αυτή η ιστορία θα σας αρέσει. Όπως λέει και ο τίτλος θα καταγράφει τη βασιλεία του δεύτερου και του τρίτου Targaryen. Του Aenys και του Maegor του σκληρού, μαζί με τις μητέρες τους, τις αδελφές τους, τους φίλους τους, τους εχθρούς και τους αντιπάλους του.

Μία πρώτη αναφορά σε αυτά τα δύο πρόσωπα υπάρχει στην εγκυκλοπαίδεια A Word of Ice and Fire ενώ ο George Martin έχει εκφράσει την πρόθεση του να ασχοληθεί εκτεταμένα με τους Targaryen σε ένα βιβλίο με τίτλο Fire and Blood, μετά όμως την ολοκλήρωση του έβδομου βιβλίου A dream of Spring.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ