Πάλι πρόβλημα στη DC: Δεν θα σκηνοθετήσει την ταινία του Batman ο Μπεν Άφλεκ
News

Πάλι πρόβλημα στη DC: Δεν θα σκηνοθετήσει την ταινία του Batman ο Μπεν Άφλεκ

Άλλο ένα εμπόδιο στο ταραγμένο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι η ταινία του Flash φτιάχνεται από την αρχή αφού το σενάριο απορρίφθηκε, έρχεται ο Μπεν Άφλεκ με ανακοίνωση του να διευκρινίσει ότι ΔΕΝ θα σκηνοθετήσει την ταινία του Batman όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Παραμένει όμως στο πρότζεκτ και μαζί με το στούντιο βρίσκονται σε αναζήτηση σκηνοθέτη.

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε ο Μπεν Άφλεκ στο Variety.

«Υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που κρατούν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων. Το να παίξω αυτό το ρόλο απαιτεί συγκέντρωση, πάθος και την καλύτερη ερμηνεία που μπορώ να προσφέρω . Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές στο επίπεδο που απαιτείται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μαζί με το στούντιο αποφασίσαμε να βρούμε έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μας σε αυτό το τεράστιο φιλμ. Είμαι ακόμα σε αυτό, το φτιάχνουμε, αλλά ψάχνουμε σκηνοθέτη. Παραμένω εξαιρετικά αφοσιωμένος στο πρότζεκτ και ανυπομονώ να το υλοποιήσουμε»

Η είδηση ότι ο Μπεν Άφλεκ θα έχει τον συνολικό έλεγχο της ταινίας του Batman είχε δημιουργήσει αισιοδοξία πριν από λίγους μήνες αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC παραμένουν εξαιρετικά περίπλοκα.

Οφείλουμε βέβαια να πούμε ότι μετά από τρεις απόλυτα επιτυχημένες ταινίες (Gone Baby Gone, The Town, Argo) η πρόσφατη σκηνοθετική απόπειρα του Άφλεκ με το Live By Night δεν είχε καλή αποδοχή από τους κριτικούς ενώ πάτωσε και στα ταμεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ