Τι λέει ο δημιουργός του Lost για την πιθανότητα επιστροφής της σειράς
News

Τι λέει ο δημιουργός του Lost για την πιθανότητα επιστροφής της σειράς

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του Lost της σειράς που συζητήθηκε στην εποχή της όσο καμία άλλη και έφτιαξε μία τεράστια μυθολογία με φανατικούς οπαδούς αλλά και φανατικούς επικριτές.
Στις μέρες μας βλέπουμε ένα σωρό επιστροφές από μεγάλες σειρές του παρελθόντος, αλλά μπορεί κάτι τέτοιο ν α γίνει και με το Lost;

Ο Damon Lindelof που μαζί με τον Carlton Cuse έβαλαν την υπογραφή τους στη σειρά μέχρι το τέλος μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο στο EW.

«Οι χαρακτήρες του Lost όχι μόνο πέθαναν αλλά είδαμε και την εμπειρία τους μετά τον θάνατο. Έτσι κάθε νέα προσέγγιση στη σειρά θα πρέπει να περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες» τόνισε αρχικά ο Lindelof και συνέχισε λέγοντας ότι δεν θα θεωρούσε σωστό να εμπλακεί ξανά ο ίδιος σε ένα τέτοιο project.

«Νομίζω ότι θα ήταν μία είδους προδοσία να επιστρέφαμε και να λέγαμε ότι υπάρχει και άλλη ιστορία να σας πούμε ειδικά από τη στιγμή που είχαμε όλο το χρόνο να πούμε όσα είχαμε να πούμε στην κανονική διάρκεια της».

Αφήνει όμως ένα παράθυρο ανοιχτό για να πάρει κάποιος άλλος τη σκυτάλη και να συνεχίσει την ιστορία.

«Το Lost ήταν μεγαλύτερο από εμάς. Ο George Lucas για παράδειγμα πούλησε το σύμπαν του Star Wars και τώρα έχουν την επιμέλεια του άνθρωποι που μεγάλωσαν βλέποντας τον. Ίσως το ίδιο πράγμα να μπορούσε να γίνει και με το Lost».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: