Αυτά θα δούμε στην επιστροφή του Walking Dead
News

Αυτά θα δούμε στην επιστροφή του Walking Dead

Περίπου ένας μήνας έχει απομείνει για την επιστροφή του Walking Dead με το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν στις 12 Φεβρουαρίου.

Ξέρουμε ότι ο Ρικ και η ομάδα του έχουν αποφασίσει πλέον να τα βάλουν με τον Negan και η επίσημη σύνοψη του AMC  μας βάζει ένα πλαίσιο για τα όσα θα δούμε στα οκτώ επεισόδια που θα ακολουθήσουν.

Αμέσως μετά τη σύνοψη δείτε και τις δύο νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Στο πρώτο μισό της έβδομης σεζόν, ο Ρικ και η ομάδα του έχουν λυγίσει από το Negan και ακολουθούν τις οδηγίες του, τις οποίες έχει επιβάλλει με βίαιο τρόπο. Το δεύτερο μισό της σεζόν θα εστιάσει στην προετοιμασία για τον πόλεμο και στη συγκέντρωση των κατάλληλων πόρων και αριθμών για να καταφέρουν να… εκθρονίσουν τον Negan μια και καλή. Η ομάδα του Ρικ θα διαπιστώσει ξανά ότι ο κόσμος δεν είναι αυτό που νόμιζαν αλλά πολύ μεγαλύτερος από όσα έχουν δει μέχρι στιγμής.

 Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την πτώση του Negan αυτό δεν θα είναι εύκολο. Για την τελική νίκη θα χρειαστούν και άλλοι εκτός από την Alexandria. Χρειάζονται τη βοήθεια του Kingdom και το Hilltop,αλλά όπως ένιωθε στην αρχή ο Ρικ έτσι νιώθουν τώρα οι Ezekiel και Gregory. Θέλουν να αποφύγουν την αιματοχυσία.  Για να πειστούν δεν θα χρειαστούν μόνο λόγια. Η πορεία που θα κάνουν ο Ρικ και η ομάδα του για να βρουν όπλα και μαχητές είναι εντυπωσιακή.

 Θα γνωρίσουμε νέους επιζώντες σε εκπληκτικά μέρη. Θα δούμε την ομάδα να περνάει δοκιμασίες εντελώς διαφορετικές από αυτές που έχουμε δει. Θα δούμε προδοσία από ανθρώπους που εμπιστευόμασταν. Ο Ρικ έχει αυτοπεποίθηση αφού βλέπει πολλούς να ενώνονται για τον κοινό σκοπό. Αλλά κανένας σχεδιασμός δεν πρόκειται να τους προετοιμάσει εντελώς για τον πόλεμο με τον Negan και τον στρατό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ