Απόψε στο Remedy: Γιάννης Σπάθας, Άκης Τουρκογιώργης και The Blue Airways!
News

Απόψε στο Remedy: Γιάννης Σπάθας, Άκης Τουρκογιώργης και The Blue Airways!

Remedy live club proudly presents

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ – ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ
& THE BLUE AIRWAYS

Η All-Star μπάντα που μάγεψε κοινό και κριτικούς  τα τελευταία δύο χρόνια με τις αξέχαστες επιλεκτικές τους εμφανίσεις επιστρέφει για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 στο Remedy Live Club και το stage παίρνει φωτιά!

O μεγάλος Γιάννης Σπάθας κιθαρίστας και συνιδρυτής των Socrates Drank The Conium ο άνθρωπος που άλλαξε την αντίληψη του Έλληνα ακροατή ως προς την έννοια του rock κιθαρίστα στη χώρα μας!

Συνθέτης όλων των διαχρονικών ύμνων των Socrates και συνεργάτης με όλα τα «ιερά τέρατα» της μουσικής μας  (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Παπαθανασίου, Λοΐζος κ.α.)
επιστρέφει στη σκηνή και συναντάται συμπράττοντας ζωντανά με τον μεγάλο δεξιοτέχνη της κιθάρας Άκη Τουρκογιώργη, συνεργάτη με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίας και τους εκρηκτικούς The Blue Airways όπου δεσπόζει η μορφή ενός από τους κορυφαίους drummers της χώρας του Μάκη Γιούλη (Socrates 2002-2010) ο οποίος αποτελεί θέαμα και ακρόαμα από μόνος του!

Παρέα με τον εξαιρετικό Λεωνίδα Φιλίντα στο μπάσο  συνθέτουν ένα καταιγιστικό rhythm section…

Μαζί τους η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρκέλλα Παναγιώτου (Socrates 1999-2009) ολοκληρώνει αυτό το μοναδικό καλλιτεχνικό πάζλ και μας χαρίζουν ένα μοναδικό live happening γεμάτο αληθινό Hard Rock, Classic Rock και αγαπημένα Blues.

Line Up:
Γιάννης Σπάθας – Κιθάρα
Άκης Τουρκογιώργης – Κιθάρα/φωνή
Μάκης Γιούλης – Drums
Μαρκέλλα Παναγιώτου – Φωνή/φωνητικά
Λεωνίδας Φιλίντας – Μπάσο/φωνητικά

Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways – Facebook page:
https://www.facebook.com/pages/Akis-Tourkogiorgis-The-Blue-Airways/339291212884926

doors open : 22.00
entrance : 10 e + beer/wine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: