Heavy Thursday στο Remedy με Damage Case και Dear Sincerity
Music

Heavy Thursday στο Remedy με Damage Case και Dear Sincerity

Ήρθε επιτέλους το live που όλοι περιμέναμε! Damage Case και Dear Sincerity μοιράζονται το ίδιο stage για μια αξέχαστη Heavy βραδιά!

Οι Dear Sincerity είναι ένα εξαμελές συγκρότημα από την Αθήνα, που κινείται στο χώρο τις Post– Hardcore / Melodic Hardcore σκηνής. Ιδρύθηκε στα τέλη του 2015 από τον Ηλία Θεοδωρόσογλου (φωνή) καθώς στην υλοποίησή της συνέφεραν και οι Κωνσταντίνος Παπαμαργαρίτης (μπάσο) και Χρήστος Βολιώτης (κιθάρα). Τελευταίο και ως και σήμερα, βασικό μέλος του σχήματος είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στο πόστο των τυμπάνων. Έως και σήμερα έχουν μετρήσει 3 ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως το “After Dark” και το “Ghost House” καθώς αναμένονται και αρκετές εμφανίσεις τους έως τα τέλη του 2016. Μπορεί ακόμη να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, αλλά είναι δυνατοί και πολλά υποσχόμενοι.

Οι Damage Case είναι ένα νεανικό 5 μελές hard rock συγκρότημα από το Νέο Ηράκλειο. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 ενώνοντας παλιούς φίλους να παίξουν μαζί στο ίδιο σχήμα. Αυτό που κυρίως τους ενώνει είναι το πάθος και η ψυχή που καταθέτουν On stage. Κινούνται κυρίως σε Hard Rock- Heavy Metal μονοπάτια αλλά αγαπούν ολο το φάσμα της Ροκ- Μεταλ μουσικης

Photography by : Αντρέας Μακρής
Facebook Page :¨Longshot Photography
————————–————————–——————-

Doors open at 21:30
Damage 6 € with beer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: