Το συγκινητικό μήνυμα του Μαρκ Χάμιλ για την Κάρι Φίσερ: «Ήταν η πριγκίπισσα μας»
News

Το συγκινητικό μήνυμα του Μαρκ Χάμιλ για την Κάρι Φίσερ: «Ήταν η πριγκίπισσα μας»

Από το βράδυ της Τρίτης όταν έγινε γνωστή ή είδηση του θανάτου της Κάρι Φίσερ σε ηλικία 60 ετών, ο κόσμος του Χόλιγουντ εκφράζει τα συλληπητήρια του για το χαμό της αγαπημένης ηθοποιού.

Ο Μαρκ Χάμιλ, συμπρωταγωνιστής στις πρώτες τρεις ταινίες αλλά και στο περσινό The Force Awakens, έγραψε αρχικά στο twitter ότι είναι συντετριμμένος ενώ λίγη ώρα μετά έγραψε λίγα λόγια για την Κάρι Φίσερ στο Facebook.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις ένα τόσο ζωτικό και αναντικατάστατο μέλος της οικογένειας, αλλά αυτό είναι πραγματικά σπαρακτικό. Η Κάρι ήταν μοναδική και ανήκε σε όλους μας, είτε της άρεσε είτε όχι. Ήταν η ΔΙΚΗ μας πριγκίπισσα, διάολε, η ηθοποιός που ενσάρκωσε μία υπέροχη, ανεξάρτητη γυναίκα που είχε τον έλεγχο και μας έπαιρνε την αναπνοή.

Αποφασιστική και σκληρή αλλά με μία ευαισθησία που σε έκανε να πάρεις το μέρος της και να θες να πετύχει και είναι ευτυχισμένη.
Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή που ήταν πολύ πιο άδεια χωρίς αυτήν. Είμαι ευγνώμων για το γέλιο, τη σοφία, την ευγένεια ακόμα και τις κακομαθημένες , εγωιστικές αηδίες που μου έκανε στο πέρασμα των χρόνων η πολυαγαπημένη μου διαστημική-δίδυμη αδελφή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ