Η νέα σειρά του Netflix κάνει κάτι πρωτοφανές
News

Η νέα σειρά του Netflix κάνει κάτι πρωτοφανές

Χωρίς μεγάλο διάστημα προώθησης, αφού το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις στις αρχές της εβδομάδας, το Netflix έκανε διαθέσιμη ολόκληρη την πρώτη σεζόν του The OA το πρωί της Παρασκευής.

Δεν θα σας κάνουμε spoiler μην ανησυχείτε, αφού και εμείς μόνο το πρώτο επεισόδιο προλάβαμε να δούμε αλλά θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί και δεν έχει να κάνει με την πλοκή.

Να πούμε αρχικά για να το βγάλουμε από τη μέση, ότι το The OA διηγείται την ιστορία μίας κοπέλας που εμφανίζεται ξανά μετά από επτά χρόνια απουσίας και πλέον έχει την όραση της. Πριν ήταν τυφλή. Του μυστήριο θα αργήσει να ξετυλιχθεί λογικά και το πρώτο επεισόδιο μας δείχνει τις πρώτες ημέρες της κοπέλας μαζί με την οικογένεια της αλλά και την προσπάθεια της να βρει internet.

Γιατί είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια το πρώτο πράγμα που θα θέλεις να κάνεις είναι να μπεις στο internet. Εμείς την καταλαβαίνουμε.

Αυτό λοιπόν που θα θέλαμε να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ενώ η σειρά ξεκινάει και εξελίσσεται για περίπου μία ώρα (το πρώτο επεισόδιο έχει διάρκεια 71 λεπτά) ξαφνικά στα 57 λεπτά πέφτουν οι τίτλοι της σειράς για να συνοδεύσουν μία σημαντική σκηνή.

Ούτε στην αρχή, ούτε στο τέλος. Κάτι που σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί να γίνεται με τέτοιο τρόπο. Αν θυμάστε εσείς αντίστοιχη περίπτωση μπορείτε να μας τη θυμίσετε στα σχόλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ