H καταγγελία για τη βάρβαρη πρεμιέρα του Walking Dead που δείχνει πόσο βλαμμένος κόσμος υπάρχει
News

H καταγγελία για τη βάρβαρη πρεμιέρα του Walking Dead που δείχνει πόσο βλαμμένος κόσμος υπάρχει

Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του 7ου κύκλου του Walking Dead που άφησε τους περισσότερους ένα συναισθηματικό ράκος αφού όπως και να το κάνουμε ήταν ένα από τα πιο βάρβαρα και ταυτόχρονα έντονα συναισθηματικά επεισόδια που έχουν προβληθεί ποτέ.

Στην Αμερική υπήρχαν πάρα πολλές αντιδράσεις και όπως είχε γίνει γνωστό τότε είχαν κατατεθεί και πολλές καταγγελίες στην FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών) που ζητούσαν τη διακοπή της σειράς.

Τώρα δόθηκαν στη δημοσιότητα πολλές από τις καταγγελίες και ξεχωρίσαμε μία από αυτές που δείχνει ότι σε αυτό τον πλανήτη που περπατάμε υπάρχει τεράστιο ποσοστό βλαμμένων.

Πάμε λοιπόν:

H σειρά του AMC, The Walking Dead, έχει μεταμορφωθεί από ένα σόου που έδειχνε σκοτωμούς περιφερόμενων άψυχων πτωμάτων, σε ένα σαδιστικό και συναισθηματικό βασανιστήριο που δείχνει ανθρώπους να σκοτώνουν άλλους ανθρώπους με τους πιο βίαιους και σαδιστικούς τρόπους.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Άποψη του, έτσι αισθάνεται ο άνθρωπος, τι να κάνουμε. Πάμε τώρα στο… ωραίο σημείο.

Το τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν, αλλά και το πρόσφατο, η πρεμιέρα της 7ης σεζόν με έκαναν να αισθάνομαι άγχος και ένα κόμπο στο στομάχι. Το να βλέπει το ISIS να αποκεφαλίζει κάποιον δεν είναι τόσο άσχημο όσο το να βλέπεις αυτή τη σειρά.

Ναι δίκιο έχει ο άνθρωπος, στον αληθινό αποκεφαλισμό τα βιντεάκια δεν έχουν έντονη μουσική και πολλές διαφορετικές γωνίες λήψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ