Δέκα δώρα για τις γιορτές που θα σας κάνουν να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε
News

Δέκα δώρα για τις γιορτές που θα σας κάνουν να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε

Η συντακτική ομάδα του Roxx μετά από μεγάλη περισυλλογή και σκέψη και κατέληξε σε μία διαολεμένα λαχταριστή δεκάδα δώρων για τις γιορτές.

Αυτά τα δώρα θέλουμε να μας κάνουν ή τουλάχιστον θα θέλαμε αλλά που τέτοια τύχη, αφού οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν φίλους.

Σας δίνουμε το λόγο μας όμως ότι αν κάνετε ένα τέτοιο δώρο σε αγαπημένο σας πρόσωπο (που τα γουστάρει τέτοιου τύπου δώρα) θα σας λατρέψει ακόμα περισσότερο.


Φιγούρα Lemmy (Funko Pop)

Η φιγούρα του θρυλικού Lemmy από τη Funko δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά πριν από λίγες ημέρες έγινε διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Τη βρίσκετε κάνοντας κλικ εδώ.
Τιμή: 26 ευρώ (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής)


Metallica –Hardwired to self-destruct Deluxe Box Set

Ήταν η κυκλοφορία της χρονιάς. Ένα σωρό κόσμος αγόρασε τα cd και τα βινύλια, αλλά εσείς σκάτε μύτη με το Deluxe box set που περιέχει μέσα ένα σωρό καλούδια και ο τυχερός που θα το πάρει για δώρο θα σας έχει στην καρδιά του για πάντα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Το βρίσκετε κάνοντας κλικ εδώ.
Τιμή: 79.99 ευρώ.


Lucille ( To ρόπαλο του Negan από το Walking Dead)

Η επίσημη ρέπλικα που μόλις κυκλοφόρησε από τα McFarlane Toys. Είναι σε πραγματικές διαστάσεις αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι από πλαστικό και δεν κάνει κακό σε κανέναν.

Μπορείτε το παραγγείλετε από εδώ.
Τιμή: 107 ευρώ (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής)


Game of Thrones: Ο κόσμος της Φωτιάς και του Πάγου

Μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο του Α Song of ice and Fire χρειαζόμαστε ένα υποκατάστατο. Και το καλύτερο μας έρχεται από τον ίδιο τον Geroge Martin που επιμελήθηκε την απόλυτη εγκυκλοπαίδεια για τον τεράστιο κόσμο που έχει πλάσει.

Το βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 24 ευρώ


Batman: The Dark Knight Returns Book & Mask Set

Ένα από τα καλύτερα graphic novels όλων των εποχών με την υπογραφή του Frank Miller. Θα δεσπόζει σε κάθε συλλογή, αλλά το ωραιότατο εξτραδάκι που περιέχει είναι η μάσκα του Batman για να κάνουμε το κομμάτι σε κάθε περίσταση που το απαιτεί.

Το βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 38.99 ευρώ


Darth Vader- Φιγούρα γίγας

Ο Darth Vader επέστρεψε στο Rogue One που προβάλλεται ήδη και στις ελληνικές αίθουσες και είναι ώρα να τον βάλουμε και στο σαλόνι μας. Αυτή η φιγούρα έχει ύψος 79 εκατοστά με κλειδώσεις για πόζες και υφασμάτινη κάπα. Ωραία φάση δηλαδή.

Τη βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 59.90 ευρώ


Black Sabbath and Philosophy

Φιλοσοφικές ανησυχίες και Black Sabbath. Mία διαφορετική προσέγγιση στους στίχους του συγκροτήματος που έβαλε τα θεμέλια του Heavy Metal και τον Φεβρουάριο θα ρίξει αυλαία στη μεγάλη καριέρα του με τις τελευταίες του συναυλίες.

Το βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 17.99 ευρώ


Converse Chuck Taylor All Star Ox II with Lunarlon Insole

Η νέα έκδοση των θρυλικών All Star έχει ενισχυμένο πάτο που βάζει τέλος στο πρόβλημα που είχαμε πάντα με αυτά τα παπούτσια. Με τόση ορθοστασία στις συναυλίες μετά δεν μπορούσαμε να περιπατήσουμε για δυο μέρες.

Τα βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 76 ευρώ


Fight Club 2 (Graphic Novel), hardcover


Η συνέχεια του Fight Club ήρθε σε μορφή κόμικ από τον συγγραφέα Chuck Palahniuk. Και τα δέκα τεύχη σε μορφή graphic novel.

Βρείτε το εδώ.
Τιμή: 28.99 ευρώ


Πατάκι πόρτας Breaking Bad

Tι να πούμε για αυτό αλήθεια τώρα;

Το βρίσκετε εδώ.
Τιμή: 26.90 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: