George Martin: «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν για πολλούς χαρακτήρες στο επόμενο βιβλίο»
News

George Martin: «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν για πολλούς χαρακτήρες στο επόμενο βιβλίο»

Μπορεί η έκτη σεζόν του Game of Thrones να προχώρησε παρακάτω σε σχέση με όσα έχουμε δει στα βιβλία του George Martin, αλλά μία αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο Winds of Winter όταν αυτό κυκλοφορήσει, την έχουμε.

Μιλώντας για το βιβλίο ο συγγραφέας ξεκαθάρισε κάτι που να σας πούμε την αλήθεια το περιμέναμε. Η κατάσταση θα χειροτερέψει για πολλούς από τους χαρακτήρες.

Υπάρχουν πολλά σκοτεινά κεφάλαια αυτή τη στιγμή στο βιβλίο που γράφω. Ο τίτλος του είναι The Winds of Winter και εδώ και 20 χρόνια σας λέω ότι ο χειμώνας έρχεται. Ο χειμώνας είναι η εποχή που τα πράγματα πεθαίνουν, ο πάγος, το κρύο και η σκοτεινιά γεμίζουν τον κόσμο, έτσι δεν θα υπάρχει το ευχάριστο συναίσθημα που κάποιοι μπορούν να περιμένουν. Κάποιοι από τους χαρακτήρες θα βρεθούν σε πολύ σκοτεινές καταστάσεις. Σε κάθε ιστορία η κλασική δομή είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν γίνουν καλύτερα, έτσι η κατάσταση χειροτερεύει για πολλούς.

Όσον αφορά στο πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία όταν κυκλοφορήσει το έβδομο και τελευταίο βιβλίο, ο Martin επανέλαβε ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε happy end αλλά κάτι γλυκόπικρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ