Βαρετή χαρακτήρισε τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ των Tool ο Μaynard
News

Βαρετή χαρακτήρισε τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ των Tool ο Μaynard

Και ενώ εδώ και χρόνια περιμένουμε πως και πως κάτι νεότερο για το νέο άλμπουμ των Tool, έχουμε φτάσει σε συμπληρωμένη δεκαετία από την προηγούμενη δουλειά τους, χωρίς μάλιστα να βλέπουμε φως στο τούνελ.

O Maynard James Keenan σε συνέντευξη του, τόνισε πάντως ότι δεν είναι δική του ευθύνη η καθυστέρηση και θα προτιμούσε τα πράγματα να κινούνται πιο γρήγορα.

«Αν οι Tool ήταν λίγο πιο καρπεροί, αν τα πράγματα ήταν πιο σταθερά και υπήρχε μεγαλύτερη κινητικότητα θα ήμουν ευχαριστημένος. Αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος και η κατάσταση καταντάει βαρετή. Έτσι κάνω πράγματα στο ενδιάμεσο. Η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι όλοι περιμένουν εμένα αλλά αυτό δεν ισχύει».

Έχει τα δίκια του εδώ που τα λέμε ο Maynard γιατί είναι γνωστό ότι τα υπόλοιπα μέλη καλούν τον Maynard να μπει στη διαδικασία όταν έχουν ολοκληρώσει τη μουσική. Κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει ακόμα και δεν μπορούμε να ξέρουμε το πότε και αν θα γίνει.

Bρίσκεται σε εξέλιξη ο μεγάλος μας διαγωνισμός για δύο βινύλια Hardwired… to self-destruct των Metallica. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ