Σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις για prequel του Game of Thrones
News

Σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις για prequel του Game of Thrones

Με το φινάλε του Game of Thrones να βρίσκεται πλέον στον ορίζοντα αφού η σειρά αναμένεται να ρίξει αυλαία μετά την 8η σεζόν που θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018, είναι λογικό στο HBO να προσπαθούν να βάλουν από τώρα τις βάσεις για την επόμενη ημέρα.

Και το καλύτερο σημείο για να χτίσουν φυσικά δεν είναι άλλο από την τεράστια μυθολογία που έχει φτιάξει ο George Martin. Γίνεται κουβέντα εδώ και καιρό για το αν θα υπάρξει prequel του Game of Thrones με τους δημιουργού της σειράς (Beniof και Weiss) να είναι κάθετοι ότι δεν θα συμμετάσχουν.

Για το θέμα ρωτήθηκε λοιπόν ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Boles και αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις χωρίς όμως τίποτα ακόμα να μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Θα έλεγα ότι βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο συνεχιζόμενων συζητήσεων. Υπάρχουν κάποια ενδεχόμενα που εξετάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα με βεβαιότητα ότι θα κάνουμε αυτό ή το άλλο.

Με την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η σειρά σε ολόκληρο τον κόσμο, θα πρέπει να θεωρούμε σχεδόν βέβαιη την παραμονή μας στον κόσμο του A Song of ice and Fire με κάποιο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ