Πάνω στην ώρα: Οι System of a Down έχουν γράψει 15 κομμάτια για νέο άλμπουμ!
News

Πάνω στην ώρα: Οι System of a Down έχουν γράψει 15 κομμάτια για νέο άλμπουμ!

Πιο ταιριαστό νέο για την ημέρα δεν υπάρχει από αυτό που θα σας μεταφέρουμε. Την ώρα που ο Ντόναλτ Τραμπ εκλέχθηκε νέος πρόεδρος των H.Π.Α. μαθαίνουμε ότι οι System of a Down δουλεύουν στο νέο τους άλμπουμ και έχουν γράψει 15 κομμάτια.

Αυτό δήλωσε ο John Dolmayan μιλώντας στο Kerrang:

Δουλεύουμε για το νέο άλμπουμ εδώ και έξι μήνες και νομίζω ότι έχουμε 15 τραγούδια που αξίζουν να μπουν σε αυτό. Δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι για την κυκλοφορία του αφού δεν είμαστε ακόμα στο 100%. Θέλω όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την εποχή, αφού υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μας από το γεγονός ότι έχουμε να βγάλουμε άλμπουμ 11 χρόνια. Οι δυνατότητες μας είναι στο καλύτερο επίπεδο που ήταν ποτέ και δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε το δεύτερο μέρος του Toxicity επειδή αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας άλμπουμ. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι για τη νέα γενιά των οπαδών για να δείξουμε ότι δεν έχουμε επαναπαυθεί στις δάφνες του παρελθόντος. Δεν θα βάλω το όνομα μου σε κάτι για το οποίο δεν είμαι 100% ικανοποιημένος. Οι οπαδοί μας λένε πολλά πράγματα, καταλαβαίνουμε την αγωνία τους που προέρχεται από το πάθος. Οι System of a Down είναι δεδομένο ότι δημιουργού νέο άλμπουμ, απλά δεν ξέρω ακόμα τους όρους με τους οποίους θα κυκλοφορήσει.

Θυμίζουμε ότι το συγκρότημα ανακοινώνει αυτή την εποχή τις στάσεις της περιοδείας του για το 2017 και κάνουμε την ευχή να έρθουν και από τα μέρη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ